ɅDΛLON[S-A]

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Adalon, 22 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adalon

Adalon User

Cześć.
    Mam na imię Waldek i raczej zawyżam średnią wieku graczy DO (34)
    Mój nik w grze ɅDΛLON[S-A].
    Od sierpnia ubiegłego roku gram intensywnie na PL3 gdzie zacząłem od zera po dłuższej przerwie, wcześniej grywałem na PL1 ze sporymi przerwami.
    Jestem jednym z "flaksów" latających w klanie S-A (Seksowne Anioły) na VRU i dobrze mi z tym :)
    W grze 21lvl i blaszka, staram się pomagać flaksikom z mojej firmy, za to z całą zawziętością niszczę wojenkę.
    Jeśli na wylocie ubijam jakieś flaksiki w leonkach czy Vegach to tylko jeśli mam akurat odpaloną misję na te statki, jeśli nie mam misji to puszczam im fajerwerka albo wizza i lecę dalej ;)
    W ramach działalności charytatywnej funduje serwer TS swojemu klanowi oraz multiklanowy TS z PL1 na którym grałem kiedyś (Pozdrawiam chłopaki).

2. Witam na forum :) I kolejny z mojego serwera :)

3. FindnAme

FindnAme User

Witam witam ja tez z Pl3 :D
    PS Jestem 69black guns Pro
    nie zabijaj mnie bo jestem z E i 12 lvl taki flax

4. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności
    W celu kontynuowania tematu prosimy o kontakt w >>tym<< temacie

pozdrawiam
    MOD_Artemida