DMG

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika __FIXMIX__, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. warrriat

warrriat User

Z rakietami i dodatkami też dzieją się różne cuda. Lecę sobie na wylot konto takie w miarę dobre 30lf4 podwójne na osłony i dmg, z białki na szkoleniowej 75-80k lekką ręką. Wyskakuje na mnie koleś no to co białka rsb i jazda. Lekko sie źdiwił wiec puścił epma ja nie pozostając dłużnym też puszczam. Myślę sobie od razu jak go namierzę to zamrażająca i kamyk, i tu pierwsze hokus pokus mimo precyzji rakieta go nie trafia, ale ok zawsze pozostaje stabilka tu drugie hokus pokusdziała tylko sekundę(nie mam lagów, mam dobry komputer i internet),ale co żyję się dalej. Od czasu jak "kolega" puścił empa mija 10 może 12 sekund a tu kolejny. Basta! Chyba zacznę non stop latać na hypercapie, choć i tak pewnie support odpisze: "wyczyść ciasteczka", "zmień przeglądarkę", "wyczyćś pamięć podręczną", "problem jest znany", "nasi "fachowcy" pracują nad nim" i.t.p i.t.d...

2. ja sie tylko wam dziwie po co wy jeszcze w to gracie .....

3. FindnAme

FindnAme User

Ja leonkiem 6 lf3 7 lf2 formacja X bez niczego biję 2300-2600 i nie narzekam :)

4. Ale leonek ma podwajanie szkód, ale tych statkowych - czyli jeśli te 6 lf3 masz n statku to tak jakbyś miał ich 12.
    To samo z osłonami

5. FindnAme

FindnAme User

wiem . ale i tak jest ok

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.