do MOD-ROBSON

Discussion in 'Archiwum reszty' started by zaxser, Feb 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zaxser

zaxser User

jesteś tu administratorem czyli wiesz więcej niż ja, mam pytanie które mnie dręczy
    praktycznie od samego początku gry STREFA OCHRONNA ja nie mogę nikogo zaatakować
    a wpada gracz i mnie rozwala . a jak się wyloguje i statek zostaje w strefie ochronnej
    bez walki po ponownym zalogowaniu jest zniszczony . dlaczego ? będę wdzięczny jak mnie to
    wytłumaczysz może nie tylko mnie to drażni .

2. TM_Robson

TM_Robson Guest

Masz peta? Jeśli tak i masz nastawiony tryb ochronny to Twój pet zaczyna strzelać i tracisz strefę ochronną i można Cię bić. Co do drugiego pytania hmmm ciężko mi stwierdzić co jest przyczyną.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

3. zaxser

zaxser User

peta mam ale jak jest wyłączony to nie zauważyłem żeby komuś szkody robił :) mnie się tak wydaje że ci gracze
    stosują jakieś programy wspomagające namierzanie i tym podobne to nie daje wszystkim graczom jednakowych szans.
    wiem że są blokowane konta za takie przewinienia ale raczej mało skutecznie lub ludzie wolą szybciej pokonać następny lev :)
    takie jest moje zdanie więc można wątek zakończyć .

i teraz mam przykład z ostatniej chwili statek stoi w strefie ochronnej bez walki wpada gość i bez żadnego problemu
    rozwala mi statek . a ja nadal nikogo nie mogę atakować bo mam komunikat że to jest strefa ochronna.
    to już mnie zaczyna poważnie drażnić . to ma być gra dla wszystkich czy tylko dla wybranych .
    potem niema co się dopytywać dlaczego ludzie nie chcą w to grać

Last edited by moderator: Feb 25, 2015
  4. MetallicA

MetallicA User

praktycznie od poczatku tej gry sa nielegalne programy BP o tym doskonale wie ,przewaznie na namiezaczach i innych tego typu nielegalnych programach wspomagajacych walki PVP lataja SFE i BP ich nie zbanuje poniewaz oni robia cotygodniowe duze przelewy a to przynioslo by straty dla BP , banowane sa tylko konta ktore zbieraja paczki na botach,

5. LEON22R

LEON22R User

Witam.

Taka sytuacja ma miejsce jak jesteś na obcej mapie. Ty masz strefe tylko przez kilkanaście sekund ( chyba 20) a gracz z wrogiej firmy ma stałą strefe ochronną. Dlatego jak stoisz dłużej przy wrogim portalu to mogą Cie spokojnie atakować.

Pozdrawiam.

6. zaxser

zaxser User

może masz rację ale sam to testowałem . na swej mapie próbowałem atakować statek który
    sobie stał w naszej strefie i nic tylko komunikat strefa ochronna uparłem się i czekałem aż się ruszy
    bez rezultatu . aż po paru minutach znikł czyli się wylogował. może faktycznie ta gierka
    jest tylko dla wpłacających kasę. a kto nie płaci ten nie musi grać. już z jednej takiej gry zrezygnowałem
    i z tej jak tak dalej będzie też zrezygnuje to ma być tylko zabawa prawdopodobnie :)

widzę że temat jest odwiedzany choć mało komentowany :) dlatego proszę o komentarze
    to nas wszystkich dotyczy:) pisać można za to jeszcze nas nie można karać :)a jak nie będzie
    mojego wpisu to znaczy że mnie delikatnie mówiąc wywalili z tej gry :(jestem rozczarowany pozdrawiam
    wszystkich normalnych graczy bez dopalaczy o_O

Last edited by moderator: Feb 25, 2015
  7. Sporadycznie zdarza się że można zerwać strefę ochronną. Ten błąd występuje od lat...Niektórzy (ze starych graczy) nawet potrafili zerwać strefę (znali sposób) niestety nie wiem jak ale wiem że owszem można.