Dominacja pytanie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika dwupack, 18 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dwupack

dwupack User

Jak zdobyć boje na mapach bitewnych żeby ją zaliczyło do misji?

2. Musisz stać w strefie wokół niej

3. Czarny

Czarny User

Musisz ją aktywować tzn. nie może być już zamknięta przez inną frakcje. Wtedy stoisz i czekasz aż wypełni się pasek postępu.

4. lecz stanie w czapie nic ci nieda :] musisz byc bez niewidki

5. dwupack

dwupack User

aha więc to o niewidkę chodziło. dzięki

A jak wygląda sprawa misji do eventu, bo ja zrobiłem chyba tylko 3 i więcej mi się nie wyświetla w kontroli misji. W spisie misji w FAQ jest ich znacznie więcej.

Ostatnie edytowanie: 19 lipca 2017
    drapacz lubi to.
  6. drapacz

drapacz User

Podbijam temat. Po zrobieniu trzeciej misji czwarta nie wyświetla się od razu.

7. Jeśli zrobiliście wszystkie poprzednie misje, to nowe pojawiają się każdego następnego dnia o 16

drapacz lubi to.
  8. dwupack

dwupack User

Dzisiaj ostatnia misja za którą można zarobić Herculesa, która polega na zdobywaniu bojek i zestrzeliwaniu przeciwników na 4-1, 4-2 i 4-3. Czy będąc w grupie i zestrzeliwując jakiś statek, zaliczy go wszystkim ludziom w grupie, czy to tylko działa tak z alienami?

9. Tak, nie robię tych misji ale tak.

10. Jak ubijesz gracza to zaliczy tylko tobie nikomu wiecej :)
    Nie ladnie tak wprowadzac w blad :D

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.