DOMINACJA - serwer testowy

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 24 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_THOR

BA_THOR Guest

Witajcie Kosmiczni Piloci!

W tym wątku możecie podzielić się opiami na temat nowego eventu, którego począwszy od dziś można testować na serwerze testowym.

Wasze opinie zostaną przekazane do centrali!

Pozdrawiam
    BA_THOR

2. crazy-fun

crazy-fun User

1 :) nie mozna wbic na testowy :(

3. bo bedzie pewnie od 13 :p #2 :)

4. Od 13? :p ciekawe ^^ :D pozdrawiam :)

5. Od 12:30 a jakiego czasu ? :p

6. Oympic

Oympic User

Misje są opisane po chińsku :p

7. crazy-fun

crazy-fun User

lagi lagi jeszce raz lagi :(

8. Po to są serwery testowe, by programiści mogli wyłapać błędy na serwerze w związku z dodaną nowością do gry ;). Powodem może być również duża ilość osób na nim.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

9. crazy-fun

crazy-fun User

moduly sa w aukcji godzinnej ( tak mialo byc czy bug nie wiem :p)

10. Pewnie specjalnie tak zrobili ponieważ w tym evencie chodzi m.in. o budowe stacji klanowych :) A nikt tu nie będzie zbierał skrzynek żeby moduly znaleźć :D

11. crazy-fun

crazy-fun User

12. Nie moge wejsc, bo straszne lagi :<

13. crazy-fun

crazy-fun User

to witaj w klubie :)

14. MR.TAXI

MR.TAXI User

Jestem uwięziony na serwerze testowym -.-

15. crazy-fun

crazy-fun User

w jakim sensie moze pomoge :D??

16. sprubuj wyjsc przez inną przeglądarke mi pomogło :D

17. Fakt, normalnie wydostać się z niego jest obecnie trudno, osobiście podmieniłem test2 w linku na mój serwer, a bigpoint.com na wp.pl(nie każdy tak musi) i udało się z tej pułapki wydostać:p

Jeżeli zrobisz to moim sposobem, musisz jeszcze zmienić serwer na swój w wyborze serwerów by znowu Cię nie przeniosł na testowy przy kolejnym logowaniu

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

18. Mam pytanie: Kiedy będzie latać alien eventowy ? :p

19. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

40 minut męczenia sie, by sie dostać na mapke tylko po to, żeby zobaczyć że zniknęło mi całe wyposażenie które miałem tam, a za 625 tys urki za wiele nie kupie..... czuje sie zawiedziony

20. warrriat

warrriat User

Do której będzie dostępny serwer testowy bo obecnie nie jestem w stanie wejść na komputer. Pisze z telefonu który ledwo odpalił forum.