Dość spory problem/płatnośći

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika HONEY, 14 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HONEY

HONEY User

Chciałbym się was poradzić co zrobić w sytuacji w której zamówiłem urkę(SMS) w czasie trwania rabatu na nią 400% a dostałem ją dziś przy czym nie jest razy tam te 400 tylko po normalnej cenie,wiem że to pewnie wina operatora jednak zastanawia mnie dlaczego wykonał zlecenie 4 dni po całej akcji.. dość nie logiczne dla mnie i szczerze to nie wiem co na to poradzić bo wolałbym już mieć z te 660 urki według zamówienia a nie marne 160..za które właściwie to nic nie kupię..Ktoś coś poradzi czy pójście do operatora o cofnięcie tego czy coś ? Bo jak kupuję przecenione coś to chcę mieć całość a nie połowę,a i sms zostały wysłane podczas trwania akcji.

2. Adalon

Adalon User

Podstawowa kwestia to czy wina leży po stronie operatora (opóźnione wysłanie SMS) czy po stronie BP (czas po którym system zaksięgował SMS) - kojarzę że kiedyś zdarzyła się już taka sytuacja że BP nie księgowało na czas wpłat podczas MHH..

Pytanie do Ciebie - jeśli po wysłaniu pierwszego SMSa pakiet nie został dopisany do Twojego konta, dlaczego wysyłałeś następne?

Tak czy inaczej najpierw napisałbym do pomocy technicznej podając dokładny czas wysłania smsów z prośbą o wyjaśnienie.

3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Proponuję skontaktować się z działem płatności. Aby to zrobić wchodzisz na stronę gdzie normalnie byś wysyłał ticketa. Następnie z rozwijanej listy wybierasz "problem z płatnością". Wyświetli ci się nowe okno z polami do wypełnienia. Tam Wpisujesz dane, wskazujesz co się stało itd. Potem klikasz "WYŚLIJ" i czekasz na reakcję centrali.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

4. HONEY

HONEY User

Wysłałem od razu sms po esemesie,czekałem po tym prawie półtora godziny na informację zwrotną niestety doszła dopiero dziś,a co jeżeli nie mam dokładnej godziny wysłania tych sms? Też przyjmą ? To chyba ma w przybliżeniu zwrócić uwagę,tak przy okazji próbowałem też jeszcze z innego numeru w to samo mhh i też nie przyszło nawet teraz nie mam żadnej informacji zwrotnej.Dziękuję za odpowiedź.<Edit> Wysłałem dwa zgłoszenia jedno z przybliżoną godziną,drugie z dokładną z tego drugiego numeru. Dobrze by było gdyby jakoś to się wyjaśniło bo co ja zrobię za te 160k urki tak szczerze ? A nie wysłał bym sms'ów bez mhh bo sami rozumiecie,na to się czeka :)

Ostatnie edytowanie: 14 lutego 2017
  5. solok

solok User

Też mam ten problem wysłałem smsa za 12.30 zł i dostałem tylko 8.400 uri a powinienem dostac 33.600 uri

6. Ja tak samo wysłałem 2 smsy za 12.30 zł. podczas akcji HELIX BLITZ SALE (400%) i czekam do tej pory na uridium.Piszcie przez jakiego operatora wysyłaliście smsy to będzie wiadomo kto zawinił. Moje smsy były wysłane przez operatora PLUS.

7. solok

solok User

dobra juz oddali uri jest dobrze :D

8. HONEY

HONEY User

Coś znów względem tematu,znów jest mhh i teraz sms dochodzą w dość zawrotnym tempie,co ciekawe też mam w plusie :)Odpisali że uridium dopisane tak dopisane jednak jak wspomniałem wyżej dużo mniej niż powinno...

Ostatnie edytowanie: 14 lutego 2017
  9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.