Doświadczenie, a poważanie.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika JAXOPoznaniak, 18 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Co jest bardziej przydatne : większe doświadczenie, czy poważanie ? Co pomaga w grze i walkach ?

2. Co jest przydatne w grze? Odpowiedź jest prosta, oba i żadne jednocześnie, w walkach PD i poważanie nie decyduje o wygranej.:p
    Poważanie potrzebne jest do rangi oraz rankingu, od niego również zależy cena sprzedaży surowców, przy 500.000 poważania cena osiąga maksimum dla każdego surowca (oprócz Palladium)
    Jeżeli chodzi o PD (doświadczenie), podobnie jak w przypadku poważania, potrzebne jest do rankingu oraz rangi. PD odpowiada też za dostępność map, spis map jakie "otwierają" się dla nas po osiągnięciu danego poziomu znajdziesz
    >TUTAJ<

A >TUTAJ< znajduje się FAQ o poważaniu, też sporo można tam wyczytać:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. A ten znowu w tej grze ??

Teraz będzie pytał o wszystko po dziesięć razy...

4. Myśliciel - dziękuję.
    Conan - masz jakiś problem oprócz kompleksów (bo tych masz chyba dużo), patrząc na twój awatar ?

5. Nie trafiłeś.

Za to:

Patrząc na mój avatar można dostać kompleksów.

Ale nie łam się, bo:

Patrząc na twój avatar też można dostać kompleksów. :D

6. Nie ukrywam się, za wyimaginowanymi herosami :)

7. Za to pozwalasz deptać po swojej tożsamości. ;)

8. Rozpoznałeś moją tożsamość i deptasz ! :( Smutne jest, takie udawanie i chowanie się, ale nie mi to oceniać. Powodzenia !

9. TM_Robson

TM_Robson Guest

Odpowiedź padła to zamykam bo już zaczynacie nie na temat.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.