Drastyczne spadki FPS

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika LoordB[!GF], 16 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam mam problem ze spadkami fps szczegolnie przy duzych grupach . Bije kubika nagle mam 20-30 fps i wiadomo tak grac sie nie da . ogolnie przy pustej mapie mam 60-61 fps. Memów posiadam na starcie 180 potem zwiekszaja sie do 400 zazwyczaj. Nic juz mi nie pomaga ani format ani flash ani przeglądarka nic dosłownie nic moze ktos sie bardziej sie zna i wie co na to poradzic czekam właściwie az problem sam sie naprawi. Jakieś sugestie propozycje pomoc?

2. Alfa.Star

Alfa.Star User

możesz np ustawic wysoki priorytet dla przegladarki na ktorej grasz menedżer zadań > szczegóły > szukasz przegladarki wybierasz ustaw priorytet na wysoki troche powinno sie polepszyc

3. Robilem to niestety nie pomaga komputer nie jest że tak powiem z drewna wiec problem leży gdzies indziej niż w sprzęcie internet 70 mb/s powinien starczac chyba na darkorbita bo lagow nigdy nie mam . To się robi powoli żenujące problem zaczął sie 3 tyg temu.
    Do tamtego czasu non stop bylo 60 fps nawet przy wiekszych grupach. Bp znowu cos psuje a naprawic nie ma komu
    Procesor: Intel i5 2410M 4 x 2,3 Ghz
    Ram 6 GB DDR3
    Grafika Intel HD 3000 zintegrowana.

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

no bez problemu powinno chodzic szczegolnie ze internet masz badzo szybki. mozna by jeszcze wyczyscic przegladarke ale nie wiem czy to by usprawnilo cos. niby sa tez programy ktore rzekomo poprawiaja plynnosc gier jak Game Booster ale jak to sie by mialo do gry na przegladarce nie wiem. na necie tez jest jeszcze cos takiego Panel sterowania>System>Zaawansowane ustawienia systemu>Zakładka Zaawansowane>Kolumna wydajność ; ustawienia>Zaznaczamy ''Dopasuj dla uzyskania jak największej wydajności'' czy Tobie by pomoglo nie wiem mozesz sprawdzic najwyzej wrocisz do ustawien zalecanych przez system :)

5. FPS'y to nie lagi jak większość graczy twierdzi.
    To, o czym piszesz to klatkowanie i nie ma nic wspólnego z internetem.

Proponuję aktualizować przeglądarkę i flasha, a do tego aktualizuj sterowniki karty graficznej.

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie bij mnie po plecach albo na solo wyskakuj a nie z kolega jak mocy

Ostatnie edytowanie: 17 listopada 2015
  7. MOD_AL

MOD_AL User

Zamykam i do archiwum.

Pozdrawiam!
    MOD_AL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.