Pomoc techniczna Drodzy Moderatorzy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika xanimusx, 10 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xanimusx

xanimusx User

mam problem bo np chcę pokonać kristallony i pytałem się na jakiej mapie są na czacie Globalnym i odpisują mi że na 1-6 1-7 ale tu jest kłopot że na Gwiezdnym systemie nie widzę takich map jak 1-6 1-7 itp mam wszystko pomieszane i mój kolega chciał mi jakoś to wytłumaczyć ale nie rozumiem więc proszę żeby ktoś mi to szczegółowo wytłumaczył punkt po punkcie

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Aby mieć dostęp do gwiezdnych map drugiej gali x-6 i x-7 (zależnie na jakiej firmie grasz). Musisz po pierwsze wylecieć przez mapę 4-1, 4-2 bądź 4-3 przez środkowy portal i już masz pokazaną całą przestrzeń drugiej gali (map od 4-4 do x-8). Ale również musisz mieć odpowiedni poziom aby na te mapy się dostać :rolleyes:

Pozdrawiam

MOD_Matroz

3. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Jak rozumiem dopiero rozpoczynasz przygodę w DarkOrbit. Musisz wiedzieć, że znajdujesz się na pierwszej gali, mapy o których mowa są na drugiej. Tak jak wspomniał Matroz, musisz osiągnąć odpowiedni level. Jednak aby widzieć mapę należy kliknąć 'zobacz nowe uniwersum' aby eksplorować drugą galę na mapie. Po resztę niezbędnych informacji zapraszam do naszego FAQ.

Pozdrawiam,
    SMOD_MENTOR

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Ja jeszcze od siebie dodam, że funkcja "zobacz nowe uniwersum" działa tylko wtedy, gdy na statku posiadamy ulepszone CPU skoków :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.