Dron handlowy bez limitu ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ART-357, 30 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ART-357

ART-357 User

Witam i od razu pytam w jaki sposob moge zdobyc drona handlowego bez limitu uzyc tzn nie pytam o drona na 100 uzyc z płatnosci tylko o takiego bez limitu, dawno dawno temy wystarczyło kupic pomarańczowy design do gloca a do tego jeszcze dodawali ammo, kilka LF3 i chyba cosik jeszcze ale nie pamietam bo to było kilka lat temu.

2. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

coś takiego (chyba) już nie istnieje

3. RONDO13

RONDO13 User

Jest misja żebyś wybudował kolektor prometium i wtedy dostajesz dron handlowy z czego pamiętam.

4. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ale ma limit użyć (100) a autorowi chodzi o taki bez limitu użyć, o którym ja nic nie wiem:eek:

5. RONDO13

RONDO13 User

Aaa o to chodzi.. Takiego nielimitowanego nie ma . :cool:

6. ART-357

ART-357 User

Nie no masakra, musi byc bo taki za 7 PLN na 100 uzyc to sie nieopłaca na dłuższą mete to juz lepiej tak jak kiedys design za 20 euro i dron handlowy bez limitu.

7. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ale za to jest pet, do którego możesz dokupić mechanizm sprzedaży surowców i dostajesz jeszcze dodatkowo + 30% ceny sprzedaży rudy, tyle, że po każdym użyciu trzeba czekać 30 sekund (przy 3 lvl mechanizmu)

8. -Yang-[]

-Yang-[] User

Znaczy się dużo ludzi ma drona handlowego bez limitu, ale nie jest już taki dostępny. Jest też taki design na miny na golca i tez już nie jest dostępny - jak ktoś ma to ma, a jak nie ma to już nie może dostać.

9. RONDO13

RONDO13 User

To jest formacja dronów. :p:p
    Konkretnie Formacja Włóczni :cool:

10. -Yang-[]

-Yang-[] User

Ano tak - sorki, bo mam i nie użyłem od kilku lat ani razu ;)

11. ART-357

ART-357 User

Niech tu zajrzy jakas mądra głowa i na 100% odpowie na moje pytanie bo niechce mi sie wierzyc ze nie ma juz drona handlowego bez limitu.

12. Wystarczy mechanizm handlowy do PETa. Pozdro

13. -Yang-[]

-Yang-[] User

na 100% już od paru lat nie ma dostępnego takiego drona. Taki dron czasem mają ludzie co zaczęli grać ponad 5 lat temu.

14. TM_Robson

TM_Robson Guest

Potwierdzam to co piszą wcześniej. Nie ma już drona handlowego bez limitu. Kiedyś był. Jedynie można kupić na 100 użyć. Przykro mi.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

15. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Wszystko wyjaśnione, zamykam. :)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.