Dron handlowy - załtomatyzowanie sprzedawania surowców

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika [D*A*F*I], 7 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [D*A*F*I]

[D*A*F*I] User

Jeśli gracz posiada drona handlowego to powinien on mieć funkcję automatycznego sprzedawania wybranych surowców.Tak jak to jest rozwiązane przy zakupie amunicji czy też rakiet. Przepełnia mi się ładownia to automatycznie sprzedają mi się ustawione surowce.
    Nie wiem jak was ale mnie wkurza to sprzedawanie manualne surki ,zwłaszcza we wrotach.
    Podzielcie się opinia oraz nowymi pomysłami.

2. Czempion

Czempion User

Jestem za, jak najbardziej ;)
    Może tak skróty klawiszowe na sprzedaż wszystkich surów, prócz jakiś wybranych, albo jeden konkretny skrót na sprzedaż całego prometium, drugi na endurium

3. kris0211.

kris0211. User

Jestem za. Można ewentualnie dorobić jakieś CPU na auto sprzedawanie.

4. jestem za ale co wsytuacji kiedy nazbierasz dużo innych surek, a masz ustawione sprzedawanie np złotka? wtedy masz pełną ładownie i sprzedajesz tylko częśc surek areszta co? musisz je zrafinowac na złotko i jeszcze raz sprzedac? trzeba by dopracowac pomysł chyba że coś przeoczyłem:)

5. NocnaFuria

NocnaFuria User

NIE

mam dronka i jest mi potrzebny tylko w niektórych sytuacjach ... normalnie używam PETa, a jakby mi dron sprzedawał surki jak tylko zapełni mi sie ładownia to chyba dostałbym [ahaha cenzurka] :mad:

Kolorek zmieniłam. Nadal zachęcam do zapoznania się z Regulaminem.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 grudnia 2014
  6. Czempion

Czempion User

Wydaje mi się że byłaby opcja sprzedawaj bądź nie sprzedawaj ;)

7. Brak aktywności tematu więc zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.