Dron Zeus

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika 100PA, 16 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 100PA

100PA User

Witam. Mam problem z zakupem drona zeus wyskakuje komunikat "Window modal_dialog 1445006318709 is already registered in the DOM make sure you use set destroy on close or destroy on close true in the constructor" ktoś może wie o co kaman? Apisa trafiłem w boxie tak że nie wiem jak długo tak mam. Pozdrawiam. PS. sprawdziłem na Mozilli, Chrome, IE, Maxthon.

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny graczu jeśli rejestrowałeś konto poprzez http://wp.pl to problem jest związany z tą stroną . Tak samo problem z wysyłką czy z wejściem w "umiejętności" spowodowany jest poprzez tą stronę partnerską ;) Dzieję się tak bo masz w adresie strony wp.pl a nie bigpoint.com ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. 100PA

100PA User

Czy to znaczy, że nie mogę nic z tym zrobić?
    Jak otwieram stronkę z bigpoint.com to po zalogowaniu i tak mnie przerzuca na wp.pl.
    Jest jakaś możliwość?

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Automatycznie przerzuca Cię na wp.pl bo tak jak wspomniałem rejestrowałeś się przez wp.pl . Obawiam się, że nie da się z tym nic zrobić ale mogę się mylić i obym się mylił ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. 100PA

100PA User

Ok. Dzięki i pozdrawiam.

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Również pozdrawiam ;) Zamykam temat ponieważ wszystko co mogło być powiedziane zostało przeze mnie napisane ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.