Drony a prędkość Tartarusa

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Rafal^(D!^3), 30 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Z tego co wiem, włączając prędkość Tartarusa drony chowają się, czyli nie są widoczne jak wcześniej. Dzisiaj zaobserwowałem, że latając w kilku Tartarusami na włączonej mocce prędkości, mój statek miał schowane drony a reszta, czyli drony Tartarusów lecących ze mną nie. Jak to jest możliwe, że osoby lecące ze mną Tartarusami widziały swoje drony i ja ich również, ale nie swoje? W ogóle jak to jest możliwe, że je widzieliśmy skoro drony powinny być schowane? Zaznaczam, że wszyscy lecieliśmy obok siebie z równą prędkością 621 na sercu. Dodam tylko, że jeżeli jest to w jakiś sposób możliwe żeby je widzieć, kwestia opcji, to mam drony włączone, widzenie swoich jak i innych.

2. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie wiem czy nie jest to zwiazane z designami wygladowymi do dronow

3. dark4p

dark4p User

A do peta masz w zestawie tego samego designu?

4. Mam całe wyposażenie Lawa. Design Tartarusa, wszystkie drony i design do peta, komplet.

5. dark4p

dark4p User

2D czy 3D grasz? W 2D drony sie nie chowają tzn. ty je w 3D jak grasz widzisz schowane, ale ja grając na 2D widze je normalnie jakbym latał bez mocki.

6. W 3D... To mogłoby tłumaczyć wszystko. Dzięki za odpowiedzi.

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.