Dwa konta??

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Azureus40, 15 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -dshh14-

-dshh14- User

Daj im poczytac regülamin

2. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Myślę podobnie i też mu życzę powodzenia. Zapytał, a ja miałem podobny dylemat więc napisałem co ja o tym sądzę. Ja założyłem drugie konto na innym serwerze i mam spokój. Byłoby przykro gdyby przez niewiedzę lub niewłaściwą interpretację miał stracić konto.
    Pozdrawiam

3. Nie swoje drugie konto tylko SYNOWI konto ( a może syn jest niepełnoletni dlatego założyciel w ten sposób napisał) i zaczynasz przekombinowywać. A od siebie dodam że dalsze klepanie postów nie ma sensu. Odpowiedzi udzieliłem. Gdyby była błędna z całą pewnością któryś z Moderatorów juz by zareagował i poprawił nieścisłości. EOT.

4. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Osobiście nie widzę problemu jeżeli Wasze konta nie będą w żaden sposób na siebie wpływać tylko proszę pamiętać że czerpanie korzyści z drugiego konta może zostać wyłapane. Proszę przeczytać >Reguły korzystania z konta<

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

5. Ja dodam od siebie:
    Graj, baw się…

6. Koumuru

Koumuru User

Tu się widzę jakaś psychoza nakręciła. Przecież byłoby to idiotyczne gdyby dwie osoby nie mogły razem zrobić misji czy być w jednym klanie. Raczej oczywiste że jeżeli razem biją aliena czy wroga to są to dwie różne osoby.
    Wyjaśnię wasz dylemat. Można osiągać te korzyści, które w sposób oczywisty wynikają z normalnej gry w dwie osoby (robienie misji, bicie wroga, latanie w klanie, grupie), a nie można osiagać takich, które wynikają z posiadania przez siebie samego dwóch kont - np podstawiania się sobie nawzajem do bicia, czy przelot jednym kontem na środek mapy by drugim nabijać mu w grupie pd, albo budowanie sztucznych kont zarabiających na nas kredyty.
    A dwie osoby pod jednym IP to rzecz realna. Chociażby orange nadaje na dwie różne usługi to samo ip (na internet bezprzewodowy i stacjonarny, przypisane do dwóch różnych komputerów).

7. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie - zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.