Dylemat

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika shadow731, 8 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. shadow731

shadow731 User

Witam

Mam problem, posiadam 7 LF4 i w zasadzie wszystko co było do kupienia za uri mam.
    I teraz pytanie, zostało mi do ulepszenia osłony (obecnie mam ja na 6 lvl) czy ulepszać je dalej czy pakować uri we wrota licząc na dresy i LF4?

Proszę nie przenosić do działu "w co dalej inwestować" bo on umarł :)

2. SλώczγK

SλώczγK User

pakuj we wrota osłony na samym końcu :p

3. -gustaf-

-gustaf- User

Sam powinienes przekalkulowac i zadac sobie pytanie czy chcesz miec wczesniej mocniejszy statek czy ciagnac nie wiadomo ile kapp do full herkow.Dam przyklad.Za ok. milion urki od 6 poziomu na ostatni przy piatkowym rabacie mozesz podniesc szesnascie oslon.Ile mozesz zlozyc wrot natomias , napewno nie wiecej niz 7 i gdybys mial ogromnego farta ze daloby to po 3 lasery i herki to nie przypuszczam ze nastepne bylyby tak laskawe.Troche poglowkowac i samemu podjac decyzje , przeciez takie cos nie robi sie w tydzien czasu i zawsze mozna ja zmienic.Dodam jeszcze ze mozesz sobie przeciczyc ile czasu potrzebujesz na ulepszenia bo na skompletowanie herkow tego raczej sie nie da zrobic.

4. shadow731

shadow731 User

I to wszystkie rady? :)

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

klucze na prompcji kup i skrzynie otwieraj ;)

6. MOD_AL

MOD_AL User

Według mnie klucze i skrzynie, bo raczej na LF-4 zejdzie Ci najwięcej czasu.

Pozdrawiam!
    MOD_AL

7. Zbieraj urke na evety z lf4. Ostatnio dosyć ładnie laserki wpadają. Ale na klucze przeznaczaj 150k urki to 100kluczy. A resztę urki w ulepszenia dawaj. Takim sposobem wszystko po trochu zrobisz. Ja tak robiłem i już wszystko praktycznie na full mam

8. shadow731

shadow731 User

Nie lepiej najpierw nazbierać full herków a potem resztę brakujących laserów ze skrzynek? Z Kappy też jakieś wpadną :)

9. No nie wiem, ja zrobilem bodajze 45 kapp na full herki przy czym dostałem może koło 10 lf4, jeśli kolega miał by wszystkie lf4 na golca to uwierz mi ze jak by robil te kappy to mogło by mu się poszcześcić i dostałby wszystkie herki za raptem 20 kapp przy cyzm by mu wpadlo pare lf4, które zapewne przydały by się petowi, no bo co jak co ale jak da sie petow protokoly bicia w graczy i bedzie mial full lf4 to PET bedzie mieszal po te 30 k jak nie wiecej a więc jak dla mnie niech inwestuje wpierw w klucze i na lf4 zbiera aby miec wszystkie na statku a potem kappy gdzie te lf4 ktore wpadna bedzie mial gdzie podziac :) A pamiętaj ze zrobic i zlozyc te kappy z palki to troszke potrzeba czasu.

10. MOD_AL

MOD_AL User

To chyba zależy od tego jak komu idzie... mi jakiś czas ładnie wypadały lf4 ze skrzynek a za to z zety nic konkretnego( mam na myśli design). Po jakimś czasie odwrotnie.Dowodzi to tylko temu, że nie ma reguły i jeśli się uprzesz na zbieranie czegoś do czego nie masz szczęścia to można tylko nerwy stracić.( i uridium ;P)

Pozdrawiam!
    MOD_AL

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.