Opinie DYSKUSJA: Akcja specjalna „Wyprawa galaktyczna”

Temat na forum 'Dyskusje na temat gry / Informacje zwrotne' rozpoczęty przez użytkownika TL_Eviana., 24 września 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Witajcie Kosmiczni Piloci!

W głębinach kosmosu odkryto tajemniczą, niezbadaną galaktykę. Dziwne planety, osobliwe anomalie i niewyobrażalne skarby czekają na tych, którzy odważą się wyruszyć – ale uwaga: wrogie siły zostały zauważone w całym kwadrancie!
    Wydarzenie Galaktyczna wyprawa trwa od 25 września (10:00 czasu LST) do 1 października (23:59 czasu LST).
    Odkrywaj nową galaktykę i odblokowuj kolejne planety, wykonując codzienne misje. Odblokuj różne części nowej galaktyki i zdobądź niesamowite nagrody!
    Więcej informacji znajdziesz w naszym FAQ: [LINK]
    Ciesz się odkrywaniem zupełnie nowej galaktyki!

Wasza Ekipa Darkorbit

2. kube

kube User

tak zwana kiszka mapa za duża nie można zmniejszyć

i nie mozna grać

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 września 2025
  3. KK|MS35

KK|MS35 User

Nagrody nawet fajnie tylko ze w tydzień trwania akcji to nie wiem czy 10 planetę chociaż uda się wbić wykonując nawet wszystkie misje.

cichyzabójca i -dshh14- lubią to.
  4. olivier5

olivier5 User

ja mam wejsc na ta mape jak sie nie miesci w skali

5. Cygan84

Cygan84 User

Zmniejszyć rozdzielczość ekranu :D

6. kube

kube User

nie da sie

7. maly2222mm

maly2222mm User

ctrl i minus lub plus na starym klijencie to dziala

8. kube

kube User

mam unity

udało się ale nie otwiera się mapa

Edycja Eviana: Jeśli chcesz dodać coś do swojej wypowiedzi, to należy użyć funkcji edycji

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 września 2025