Dyskusja - Blacklight Teaser

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 29 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sanduras

sanduras User

Można było kupić surki i może nazbierał jeszcze. Co do skrzyń, raczej wypadają z niej tylko designy, może to nowe ammo i lasery.

2. Ankalagon

Ankalagon User

Na pewno wypadają z nich dresy do centuriona. Nie wiem czy nowy statek z nich wypada. Nie znalazłem na naszym forum rozpiski jakich fantów mozna się spodziewać z tych fioletowych "boxów".

Z drugiej strony - może złe alieny bijesz i nie te surowce wpadają co trzeba ?

Nowe surowce można spokojnie uzbierać np z IX- dobra ekipa, klepanie 24/24 i się ma nowy stateczek - tylko czy taki wysiłek jest wart tego statku.

Odbiegając od jego umiejętności to za sam wygląd w skali od 0 do 10 daję mu 1 - bo nie za bardzo lubię virtualne klocki lego. Sam statek jak by tak skierować dziobem na dół - przypomina mi jedną z maszyn warsztatowych niby wiertarka/strugarka/zgrzewarka do metalu. Skąd taki pomysł na wygląd statku ? - zakładam, że twórcy wcześniej pracowali właśnie przy tego typu narzędziach stąd zapewne sentyment i obecny kształt naszego nowego cudaka.

Znalazłem w necie podobne elektronarzędzia są to młoty wyburzeniowe np. Młot wyburzeniowy D25980 - 2100W, Młot wyburzeniowy 70J Hitachi H90SG, Młot wyburzeniowy Makita HM1810 - Które moim zdaniem i tak są zgrabniejsze.

Ostatnie edytowanie: 8 grudnia 2018
    poland102 lubi to.
  3. bjie te grupowe z x4 jak nie mam grupy bjie impulsy itp:)

4. Ankalagon

Ankalagon User

z impulsów czyli II nie dostaniesz surowców na nowy statek.
    Pozostałości - oprócz info z montowni można pozyskiwać również z Attend IX
    Przy Attend IX jest chyba jeden warunek - że musisz pierwszy zaznaczyć/bić aliena aby otrzymać pozostałości.

5. Cupak

Cupak User

Attend IX ma tyle HP i SH do zbicia co 7 Bossów Lordakium próbowałem ubić go samemu to grubo 20 minut zeszło przy moim hicie 15 - 20 tysięcy. Zasięg ma duży i bije tyle co Boss Krycha, nawet w grupie to udręka, zresztą sam BP nazwał to Strumień Udręki o_O

kris0211. lubi to.
  6. Ankalagon

Ankalagon User

no jest to problematyczne. Ja biję znacznie więcej i z każdym dodatkowym laserkiem jeszcze więcej. Ale na takie bicie "pracowałem". Zasięg duży ? Jak stanie na żylecie to spokojnie można go, jak alieny we wrotkach, dobić bez własnych strat czyli można go obijać i kręcić.

Nie wiem czy zauważyłeś ale np impulsy II można spokojnie zatrzymać przy porcie i klepać stojąc w miejscu.

Zawsze początki są trudne nikt nie napisał, że będzie łatwo. Zdobywanie tych laserów to też jak podróż w las i głębiej tym gorzej ( laserki z misji ) . dlatego tak się zastanawiam czy nie prościej i taniej na pewny etapie będzie zbieranie odpowiednich surowców i montaż w montowni.

Znalazłem - wiedziałem że ten statek już gdzieś widziałem.
    Protoplaści centuriona.

D.A.R.E.K lubi to.
  7. Cupak

Cupak User

Impuls to nie problem,ale misja na 6 laser to zniszcz 15 attend IX, spasuje i poczekam jak zmiejszą HP ze 3 razy, nie widze zeby na tych mapach był tłok, więc może niedługo BP ułatwi troche :) Może liczyli że ludzie zrzucą się na te alieny jak na Apisa i Zeusa :p ale chyba się przeliczyli.

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Drogi graczu,
    Mimo pozorów ta misja nie jest trudna, pod warunkiem że masz dobrą grupę :)
    Pozdrawiam
    MOD_M4

9. Cupak

Cupak User

Mam wszystko chwalić co BP zrzuci do miski bo inaczej to znaczy że płacze ? A niech sobie to będzie gra dla "najlepszych" jak to napisałes reszta nawet niech się nie ośmieli "płakać" bo najlepszym jest przecież dobrze, no i co najważniejsze nie musza się niczym dzielić z flaksami o_O

10. SλώczγK

SλώczγK User

BP od lat popełnia wiele błędów wprowadzenie wrót LoW było najgorszym błędem tej gry bo boty w pełni z tych wrót korzystają odkładając sobie po 30 mln uri - a wysyłając tylko pieniądze na premium i rabat potem wrzucają sobie te miliony uridium do wrót i mają setki milionów amunicji po czym właczają nielegalne programy i w nocy zarabiają kolejne 500 tys uridum jak nie więcej bijąc z tej amunicji dziwie się że BP woli trzymać takie osoby w swojej grze skoro od 10 początkujących graczy wpływało by więcej pieniędzy z uridium i innych rzeczy niż od 100 botów ;)

11. Cupak

Cupak User

Ta gra działa tak jak napisałeś wystarczy rozbujać konto jak wahadło zatrzykiem uri, a potem wrota za wrotami, nawet tych graczy nie widać na mapach nigdzie, a flaksy są potrzebne do ubijania przez "mistrzów" gry :) którzy oszukali system, ale tylko dlatego że im system pozwolił to zrobić, a dlaczego to też nie wiem.
    Może te nowe mapy są właśnie dla nich bo kto inny da radę bić te alieny jęzeli nie ma full białki ?? Grup tam jak na lekarstwo, a "flaksa" i tak nikt nie weźmie do grupy.

12. MOD_Moth

MOD_Moth User

Z tymi grupami się nie zgodzę, poleciałem obadać co i jak na tych nowych mapach i grupa znalazła się sama. Wydaje mi się że wystarczy napisać bo to jednak każdemu jest na rękę. Wrota z kolei są po to żeby rozwijać konta. Nigdzie na mapie nie zdobędziesz tyle PD, poważania, ammo jak tam. Wybór więc zostawiony jest dla graczy. nikt nie każe inwestować czasu i robić wrót natomiast robienie ich przynosi efekty i to spore.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Legenda lubi to.
  13. MOD-om to zawsze wszystko z wiatrem w plecy i z górki jest. :)

Cupak lubi to.
  14. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Drogi graczu,
    Chciałbym tylko wiedzieć na jakiej podstawie dochodzisz do tego śmiałego wniosku.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

15. SL3ND3RM4N

SL3ND3RM4N User

mogliby zwiekszyc czestosc pojawiania sie alienów typu URGE IV

16. Bo ani razu nie spotkałem się z sytuacją gdy grupa graczy uskarża się na coś w jakimś temacie i MOD razem z nimi.
    Wam zawsze wszystko hula jak tajfun na Filipinach.

Nie bierz tego do siebie, ale takie można odnieść wrażenie. :)

Cupak i -RΛGΛT-PL- lubią to.
  17. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Ja osobiście narzekanie zostawiam na sytuacje kryzysowe. Dopóki będzie mogło być gorzej nie będę marudził. Chociaż zepsucie mi formacji gwiazdy jak i mimesisa woła o pomstę do nieba :( Ale cóż ubrałem hammerka i lata się dalej :p
    Pozdrawiam
    MOD_M4

18. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

jeszcze trochę i hama zepsują, więc ciesz się puki można :)

19. mm70_9

mm70_9 User

A sprawdzał ktoś jak ten nowy laser sprawuje się na innych mapach i pvp? Chodzi mi o o to dodatkowe rozproszenie +200 co 5sek czy działa na wszystko?

20. Ankalagon

Ankalagon User

10 sztuk w dronach. bijąc alieny w LoW z x1- standardowo 14k co pięć sekund dochodzi 20k - 21k. Nie kumam jak one działają.

mm70_9 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.