Dyskusja - Blacklight Teaser

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 29 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ankalagon

Ankalagon User

to jest dobre zdanie - ze skrótem UFE ( czyżby Ultra Full Elit )

2. Cupak

Cupak User

Może dadzą LF4 na aukcji :p

3. Kemot81

Kemot81 User

Alien geupowy cos na wzor x-7 bedziesz tylko zbieral tym razem surowce do nowego najmocniejszego statku w tej grze oczywiscie aby zlozyc cpu sklokowy to bedziesz musial ubijac nowe alieny.

4. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

zaraz na aukcji :)
    ze scylabu prześlesz sobie ile będziesz chciał w proporcjach z pakietem: 1lf4 +5k złotka :)

Cupak lubi to.
  5. nowe misjie bedo o 23 lvl i bedzie mozna je zaczoc po skonczeniu tych 100 misji co byly wczesniej:)nowy statek bedzie mozna zdobyc z montowni z surowcow z tych nowych npc i jak dobrze slysząłem trzeba bedzie mniec 1500 oleju 100k urki 500srap i te surowce ile niewiem:)a dodam ze te 100 misji bedzie uproszczone o 75% zeby słabi gracze byli w stanie szybko je zrobic:) pozdrawiam

6. W sumie to jestem pod wrażeniem, nie spodziewałem się dodania tylu nowości naraz. Mam nadzieje że są one dobrze przemyślane. Jednak w tej nadchodzącej aktualizacji brakuje mi jednego elementu: usunięcia botów i wszelkiej maści programów wspomagających.
    Ja wiem, że to są tylko utopijne mrzonki, ale o tym trzeba pisać, bo moim zdaniem rozwiązanie problemu niedozwolonych programów stanowi warunek konieczny do przywrócenia tej gry dawnego klimatu i atrakcyjności!!!

7. dokładnie sporo graczy lata na botach i to nawet pare zary widziałem płukownika co z tym dalej tak byc nie moze:)

D.A.R.E.K lubi to.
  8. HelloItsMy

HelloItsMy User

dziwne bo niektorzy gracze maja juz dostep do rozpiski misji itp itd

9. Głupoty gadasz. Wystarczy zajrzeć na rosyjskie forum z tłumaczem, i wiele rzeczy masz wypisane. 100 misji zostanie jak było. Nowe misje od 22 poziomu. O lf4 w montowni nic nie wyczytałem. Niby mają być nowe mechanizmy do peta, niewidka x50 w montowni, ale ciężko stwierdzić cokolwiek. Odsyłam do ruskich, poczytajcie sobie, i bierzcie pod uwagę to, że to tylko przeciek z serwera testowego. Nie wiadomo jakie zmiany zostały ostatecznie zatwierdzone i przygotowane do wprowadzenia.
    http://ru.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/black-light-chto-zhe-nas-zhdet.122867/

Ankalagon lubi to.
  10. Bo "wyrwali" te informacje z serwera testowego ;D. Nie jest to oficjalne, i nie wiadomo jakie zmiany zaszły przez ten czas

11. Dużo BLA BLA BLA i oczywiście po raz kolejny nie ma ani wzmianki na temat poprawy jakości gry.

Po co wymyślać i dodawać nowości, skoro gra nadal będzie kiepsko funkcjonować. Wolę nie mieć lagów na eventach latając Nostromo niż mieć Centuriona z nimi.

Na pewno nie na stałe, a jeśli już to w ilościach mizernych to wszystko. ;)

• Nowy statek, Centurion.
    • 50 designów Centuriona do zebrania, każdy z własnymi unikalnymi właściwościami.

Czy ta liczba aby nie jest pomyłką ? Przecież to rok wymyślania... o_O

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 listopada 2018
    Aster i -kicha- lubią to.
  12. Ankalagon

Ankalagon User

z tego co zauważyłem na YT z DO to pracowali nad tym od grudnia 2016 roku. Czyli wszystko możliwe.

Ciekawsze info mozna znalrść http://ru.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/black-light-chto-zhe-nas-zhdet.122867/ ( PanMarcepan wstawił ciekawy link na forum - powtórzyłem go - ciekawe ile w tym będzie prawdy ) aczkolwiek ze "spoilera" w linku faktycznie nie 50 lecz 5 nowych dresów do wersji podstawowej centuriona.
    Jest też jedna ciekawostka ( o ile, podkreślam, będzie to prawdą ) że DMG przeciw graczom się nie zmieni jedynie DMG przeciw alienom wzrośnie ( nie do końca tylko rozumiem czy to skutek nowego lasera czy też nowej do niego amunicji)
    "Nowy laser Prometheus (PR-l) zadaje X3 obrażenia okrętom Czarnego Światła"

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2018
    Legenda lubi to.
  13. Zamiast dować nowości to powinni zrobić porządek z mieszanymi klanami :/

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 listopada 2018
    _*ViXeN*_ lubi to.
  14. .-**KOPEK**-.
    zmień lepiej kolor czcionki, bo bonusa wyłapiesz ;)

15. Adalon

Adalon User

Z tego co zrozumiałem centurion będzie miał 5 rodzajów designów ( HP , osłony , dmg , szybkość , umiejętności dodatkowe ) ale każdy ma 10 poziomów - czyli w sumie 50 designów :)

Z tego co widzę to większość recek w montowni zużywa urkę i białkę + nowe surowce
    Klucz do ultrafioletowych skrzyń (Black light - w dosłownym tłumaczeniu czarne światło - amerykanie tak nazwali promieniowanie ultrafioletowe) :
    25k uri, 75mln kredek, 10k białki + nowe surki po kilka tys. - znając życie dostanę z niej skokówkę kilka energii do wrót i xenomit :D
    50 niewidek za 5k uri i surowce - te jeszcze w miarę
    5k sepromu za 10 k uri i surowce to już mniej opłacalne ..

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2018
  16. PsZemO.o

PsZemO.o User

Ja myślę,że na pewno będzie pełno błędów lagów. Nie wiem czy pamiętasz jak wprowadzili mapy piratów 5-1 5-2 5-3 to wszytkie aleny z tych map były na x-1 xD. Więc może pograsz w tym roku pod koniec grudnia jak im sie uda :p

17. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Wątek dyskusyjny już mamy, a więc łącze z nim.

MOD_TORO lubi to.
  18. Ankalagon

Ankalagon User

Nie wiem czy poziom traktować jako nowy dres.

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2018
  19. 15122003

15122003 User

a od kiedy to jest
    i od jakiego lvl-a te nowe mapy

20. Materro

Materro User

jest w oficjalnym info ze faq bedzie w nastepnym tygodniu czy to jest az tak malo aby zrozumiec ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.