Dyskusja - Blacklight Teaser

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 29 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RedixAlfa

RedixAlfa User

3 mapy i 3 firmy może będą mapy 1-9 2-9 i 3-9 ;p

2. raczej coś takiego jak piraty

3. MetallicA

MetallicA User

lepiej było by gdyby każda firma miała swoją mape . pewnie mieszańce się ucieszą !

Cupak lubi to.
  4. wszystko jest robione pod SFE bo przelewy robią

Cupak lubi to.
  5. poland102

poland102 User

pewnie już zauważyliście, że nie ma map firmowych /niestety/ i jak będą te nowe nazwane nie ma najmniejszego znaczenia;
    jedyne co ważne, to co na nich jest- jeżeli na nich będzie uri w dużej ilości j.np na x-6 to sobie tam nie polatacie

6. nowe mapy bd od 24lvlu

7. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Drogi Graczu
    Pozwoliłam edytować Twój post niedozwolone jest pisanie na forum tym kolorkiem

Zabronione jest używanie koloru czerwonego (drugi pionowy pasek w palecie kolorów) i jego odcieni (posty, podpisy), ponieważ jest on zarezerwowany dla ekipy.

pozdrawiam
    MOD_Artemida

8. Cupak

Cupak User

Lepiej żeby to był żart :)

9. 15122003

15122003 User

od 24 lvl to tylko garstka graczy będzie miała dostęp do tych map lepiej żeby byłyby od 20 /21 inaczej to nie ma sensu

10. Legenda

Legenda User

od 22 lvl beda

11. Cupak

Cupak User

Żadne to pocieszenie 22 lvl to 10.485.760.000 PD

Jeżeli 17 lvl odblokowuje wszystkie mapy to wstęp na nowe mapy powinien być maks od 18 lvl.

12. a kad mozecie to wiedziec od jakigo lvlu

13. Nathersis

Nathersis User

Chyba terror w filmiku mówił, że gdzieś tam w kodzie było coś o misjach od 22 lvla jeśli się nie mylę.

14. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

cierpliwości. po co to gdybanie - poczekajcie parę dni i wszystko się rozjaśni.
    na reakcję antybotową lata czekacie, to kilka dni nie zbawi :)
    teraz to tylko spam tu idzie :)

pl12356 lubi to.
  15. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

16. Adalon

Adalon User

Dla niektórych spam to esensja tego forum ;)
    Przy 100 nowych misjach wymóg 22 czy 24lvl nie ma znaczenia.
    Nowe 75 misji od 22lvlu nie musi oznaczać że wstęp na Nowe mapy także bedzie ograniczony do tego lvlu.

PanMarcepan lubi to.
  17. Ankalagon

Ankalagon User

No wielkie sorki. jak się przenosi posty lub łączy w jedną kupe to czyja to wina ?
    Zanim się komuś coś zarzuci to warto sprawdzić dlaczego tak a nie inaczej.

18. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Ja tylko pilnuje porządku na forum. Doszło do sytuacji, w której Twoje posty jak i posty Conana były pisane jeden pod drugim, więc powiadomiłem Was o tym i połączyłem Wasze posty.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

19. mam pytanie bo wszystko spoko ale czy kazdy gracz bedzie mial szanse na wbicie na nowe mapy ? bo jednak masa ludzi to stare FSE a zeby juz UFE bylo to tygodnie a nie kazdy ma tyle czasu .... wiec czy szanse beda wurownane czy znow tylko dla pro kozakow z top100 ulatwienie zarazbiania uki pomijajac LOW

20. nowe mapy od 22 lvla ponoć

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.