Dyskusja - Blacklight Teaser

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 29 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. poland102

poland102 User

nadzieje możesz mieć- wprowadzą jak będą gotowi...tzn jak będą myśleć że są gotowi:)

pl12356 i ShatteredHeaven lubią to.
  2. W sumie lepiej się tym za bardzo nie sugerować, to są informacje jakby nie patrzeć nieoficjalne w dodatku jeszcze z października, więc nawet jeśli w tamtej fazie testów tak to miało wyglądać, to po 2 miesiącach autorzy tego projektu mogli wszystko powywracać do góry nogami :p swoją drogą jest też podobna rozpiska na angielskim forum pod tym linkiem: http://www.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/unofficial-darkorbit-revealed.43381/page-24

Nie znam rosyjskiego więc ciężko mi powiedzieć na ile obie informacje są podobne, choć zgaduję, że ten temat na ruskim forum to po prostu przekład z angielskiego.

Co do samej aktualizacji, ta zapowiada się całkiem ciekawie i choć z doświadczenia z tej gry mam uzasadnione wątpliwości co z tego wyjdzie to nie można spisywać tego wszystkiego na straty przed wprowadzeniem kiedykolwiek to nastąpi.

Zastanawiają mnie te nowe lasery, jeśli rzeczywiście mają zadawać nowym alienom 3x więcej szkód, to jakie im wlepią szkody podstawowe, zadawane wszystkiemu innemu? W dodatku przy amunicji bijącej x8 w nowe alieny wychodzą 24x mocniejsze hity niż z x1 laserem o identycznych bazowych szkodach i tu się nasuwa pytanie ile w takim razie hp/osłon te nowe alieny będą miały?

3. SλώczγK

SλώczγK User

dużo będą miały widziałem misje z nagrodą za 1 milion białki więc wydaje mi się że będą to przedziały między 100 a 200 mln tak jak w przypadku demanera

4. chyba ta misjia jest na 10000 graczy to jest taka nagroda 1 mln x-4

5. Nathersis

Nathersis User

Jeśli potwierdzą się te nieoficjalne informacje, to sam koszt lasera także będzie dosyć spory ( 75k uri + ammo i nowe surowce ). Mam nadzieję, że jego obrażenia nie będą zbyt mocno zbliżone do LF-4 żeby nie było sytuacji, że ktoś ubija moby 3x szybciej niż ja ( przy komplecie laserów ) a w walce ze mną nadal nie odstaje zbyt mocno.
    Może nie będzie tam tak źle, jak ktoś nastawi się na bicie mobów z nowymi laserami a te ( mam nadzieję ) będę zauważalnie słabsze od LF-4 to nie będzie tam wiecznej walki z innymi graczami. W końcu każdy będzie chciał ( i mógł ) nafarmić nowe surowce czy to na klucze, czy na statek :)

6. SλώczγK

SλώczγK User

oby nie bo jeszcze starej misji na 10000 statków nie zrobiłem :mad:

7. Bajron1

Bajron1 User

O ktorej godzinie to rusza o 00;00??

8. jeszcze nie wiadomo czy po restarcie dopiero

9. Jeszcze nie ma więc pewnie jutro

10. RedCat313

RedCat313 User

no dalej nie ma :(

11. moze popolodniu dopiero dodadza niech jakis mod sie wypowie

12. co z tego jak zawszee. jestesmy opoznieni a tylko chca. aby hajs sie. zgadzal

13. ponoć od 14 bo jakiś cm niby powiedział jakiemuś klanowi

14. a gdzie info oo tym

15. na globalnym ktos tak napisal ale watpie ze to prawda. np na 2-8 na gwiezdnym systemie widać wlot na mape troche powyzej lewego tp, kazdy widzi wloty tylko u siebie na firmach

16. to niech napisza o kktorej godzinie to bd dzialac a nie ludzi w bambuko robia

17. Legenda

Legenda User

może się opoznić nawet o kilka dni ,trzeba czekać.

18. Nathersis

Nathersis User

Jakie opóźnieni... miałeś gdzieś napisane, że dodatek wprowadzą o konkretnej godzinie? Był podany dzień - 5 grudnia i nawet jeśli będzie to o godzinie 23:59 to nadal będzie to planowo...

19. na discordzie juz napisali ze miedzy 12 a 14

20. poland102

poland102 User

ludziska; dajcie sobie siana a samo nadejdzie bez wyglądania:);
    to jest naprawdę spora ingerencja w to co mamy i nie mogą tego zrobić w środku nocy- kto to obsłuży?
    a tak na bieżąco...grajcie bo po aktualizacji ...sobie nie polatacie:)
    jedno tak naprawdę mogli by zrobić - pełne info na forum;

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.