Opinie DYSKUSJA: Echa Przestrzeni Kosmicznej

Temat na forum 'Dyskusje na temat gry / Informacje zwrotne' rozpoczęty przez użytkownika TL_Eviana., 6 maja 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Witaj, kosmiczny pilocie! Znasz już wieści? Właśnie odkryto nową bramę do niezbadanych regionów! Dołącz do innych asów po drugiej stronie, sprostaj nowym wyzwaniom i ulepsz swój statek, instalując te rewolucyjne płynne rdzenie kwantowe, o których wszyscy mówią…

>>>Poradnik<<<

2. Cygan84

Cygan84 User

Gwiezdne wzniesienie v2 xD

3. jarcips

jarcips User

Zamiast naprawiać błędy w grze to wprowadzają nowe

4. masakra bezsensowne wymuszanie klienta ktory non stop sie wiesza w d sobie to wszystko wsadzcie

syn_T_H_O_R_a i -BART-30 lubią to.
  5. Chris89

Chris89 User

Zbugowane ladnie. Ja juz padlem na 2poz, bo nie moglem jednego NPC bic. Ktos mnie uswiadomil ze musze grac na 3d zeby go zaznaczyc :D
    kolejna sprawa - wybierz 5 statkow - wyglada ciekawie, ale skad lasery na nich skoro bedac w Deep Space nie mozna wejsc do hangaru?
    Pomijaja fakt, ze bije pare minut NPC po to zeby 80 uri wpadlo? to juz Lordiaki oferuja wiecej w tym tempie.

6. Chris89

Chris89 User

Dzis tak naprawili, ze nie da sie sie kompletnie grac. Non stop mnie wyrzuca z wrot. Najpierw ze za duzo graczy, a potem po prostu z fali mnie cofa do bazy...
    Konkretnie.

-BART-30 lubi to.
  7. S3nd3r

S3nd3r User

Wrota może nie są złe, ale po 35 poziomie są zwyczajnie za trudne, w pewnym momencie nie idzie się wyrobić w czasie i ubić wszystkich alienów. Zatrzymałem się na 39 bo minęło 5 minut i porażka gdyż zostały alieny, a nie wiem jaki trzeba mieć dmg, bo po rankingu widać, że nikt takiego nie ma, maksymalny wynik to 43 poziom. Albo powinno być mniej alienów, albo słabsze, bo trochę to przesada.

8. otóż właśnie moje pytanie brzmi jak poradzić sobie z Convict na lvlu 40 w 5 minut ?? z tego to widzę to chyba seprom nie działa w tych wrotach lub raz działa a raz nie... fabryka tech też nie działa ani tranfer ani precyzja nic...

wiekszą połowe hp mu zdejmuje w te 5 minut ale to jest za mało niestety.... używam ćmę,, moduł na penetrację,moduł na dmg do alienów, bije z KK-C i RSB i dalej nie da się go pokonać już sam nie wiem xd

syn_T_H_O_R_a lubi to.
  9. jarcips

jarcips User

Ranking zresetowali od początku miesiąca ale nagród za kolejną fale to już nie

10. S3nd3r

S3nd3r User

Jeszcze zapomniałbym, system rdzeni kwantowych które można zdobyć jest tak samo bez sensu jak niestabilne moduły, mam już tych rdzeni z 10 i oczywiście żaden do mojego statku.
    Jest ponad 80 statków, musiałbym otworzyć ze 100 skrzyć, żeby wylosować jakikolwiek przykładowo dla G+, który daje powiedzmy 2% dmg. Czy jest sens się tak męczyć, dla 2%, które wiadomo można trochę ulepszyć? Mi osobiście się nie chce i olewam te wrota.
    Gdyby dowolne rdzenie można było zalożyć do każdego statku, to miałoby jakiś sens, teraz przy 80 różnych statkach, ten system nie ma sensu zupełnie.

11. Jak ja widzę przejście z nagród deterministycznych na czyste RNG z mikroszansą na otrzymanie tego co potrzeba to .... zabija chęć logowania się.
    ... a otrzymywanie zwykłych modułów do nostromo czy defcoma to już wogóle wywołuje AGRESJĘ

cichyzabójca lubi to.
  12. xDILEITx

xDILEITx User

gdyby te nagrody za pierwsze ukonczenie były co ranking to byłoby za łatwo i tak masz z tych wrót nagrody za ranking a glownie robi się je zeby zdobyc rdzenie.

13. xDILEITx

xDILEITx User

Z tego co widzialem mozna uzyskać wieksze bonusy niż opisujesz; dodatkowo mozna je ulepszac .
    Nikt nie każe ci się zajmować zdobywaniem rdzeni jezeli nie chcesz a dla graczy ktorzy juz mają w wiekszosci wymaksowane konto jest to jakis kolejny cel do osiągania.
    Losowość statkow i bonusów sprawia że nie każdy ma wszystko i od razu na tacy to co by chciał a z drugiej strony możesz otrzymać dobre bonusy stosunkowo szybko i zyskac dzieki nim przewage nad graczem ktory byłby od ciebie lepszy gdyby nie te rdzenie.
    Zdobywanie kluczy jezeli ktos i tak kupowal licencje sezonowe ma gratis, a takze są na nie misje dzienne.
    Z początku też byłem do tej nowosci troche sceptyczny ale obecnie uważam ze jest to rzecz na plus.

14. xDILEITx

xDILEITx User

Nie musisz mieć osobnego wyposażenia na kazdy ze statków, jeżeli zniszczyles 1 statek mozesz wybrac kolejny, wyskoczyc na bazę i tam zmienic wyposażenie. Jeżeli chcesz mozesz tez zmieniać wyposażenie co kazde wyzwanie tylko pamietaj zeby przed skokiem we wrota po lewej wybrać na środku statek na ktory wrzuciles wyposażenie bo inaczej wybierze ci ostatnio używany