Dyskusja: Galaktyczne Zmagania

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika BA_Matroz, 13 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. To najgorszy event w historii, wszyscy biorą cie na minus zebys punkty stracił!

Co to ma być???

2. Cupak

Cupak User

jak to co genialne pomysły producentów tej zawalającej sie w posadach gry, gdzie na botach latają już nawet generałowie bo też już sobie darowali ...

3. No ja widziałem dwóch szefów generałów na automatach tak btw

4. |Dżordż|

|Dżordż| User

A to nie tak, że są generałami bo na nich latają? LUL

.Obelix.70, ismiech oraz Cupak lubią to.
  5. beznadzieja rozwalam gościa co ma 200 pkt wiecej nie dostaje nic rozwala mnie gościu co ma 200 pkt mniej odemnie i trace jakieś40 pkt...

6. w ciagu kilka min pol kanu c wkoczylo w top 14

7. SλώczγK

SλώczγK User

jakie kary taki event ;)

8. Sok_PL1

Sok_PL1 User

witam pol klanu to 25 osob a top 14 to tylko 14 osob!!!! prosze nie wprowadzac uzytkownikow forum w blad!!!!!!

BonbelTR lubi to.
  9. MetallicA

MetallicA User

o co chodzi z tymi punktami za zabicie gracza ??? jednego uwalicz dostajesz marne pare punktów !! innego uwalisz nie dostajesz NIC !!! o co kaman ktoś wie !!

10. !*Foxx*!

!*Foxx*! User

Myślę ze dowiesz się wszystkiego czytając opis eventu

11. Event uważam za jeden z lepiej przemyślanych. Wybicie się na topową pozycje zajęło mi około godziny latania po mapach pvp. Jedyną przeszkodą są gracze z klanu C* którzy biją wszystkich stosując nielegalne programy i namierzacze jednak jak to się mówi uczciwy gracz zawszę się wyrobi co ukazuje moja obecna pozycja w rankingu eventu. Mimo iż trzeba walczyć z tą zgrają oszustw i nielegalnych wspomagaczy tak jak pisałam powyżej uczciwi zawsze wyjdą na swoje. A w stosunku do tego klanu trzeba jedynie mieć nadzieję że niedługo jego graczę dostaną stosowne nagrody w postaci bana.

12. MetallicA

MetallicA User

PRZEMYŚLANYCH ??? nie dość że latają same programy to od początku eventu jestem świadkiem podstawiania sobie kont , przez graczy z TOP-50 tego eventu , wystarczy poleciec na mapy pvp !

13. A potem w top 15, 13 osób z c* gdzie latając już 5 godzin na bitkach spotkałem raz jednego.
    Trzeba Jacek robić to samo bo uczciwie to się nigdy nic nie wygra na tych ich eventach;p

14. Tak a BP nawet nie kiwnie palcem bo po co

15. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

oj kiwnie, kiwnie :)
    bo ekipa związana z tzw. BugPointem wali bany, czy to na czacie, czy też na forumku za krytykę :)

MetallicA lubi to.
  16. !*Foxx*!

!*Foxx*! User

a no bany to lubią dawać, szkoda że daja nawet za to czego nie ma w regulaminie czatu zapisane. No ale co zrobić. Trzeba sie do tego przyzwyczaić i odchodzić pomału od tej gry

17. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

fox, już ponad dekadę widzę cię na grze i forumku - nałóg nie pozwoli ci odejść od tej gry :)
    mimo że gra frustracji wiele przynosi, pobiadolisz/lamentujesz, a mimo tego coś ciągnie na te mapy :) :)

18. odpisze mi jakis mod na pytanie czy lecą już hermesy z delty? ktoś ma pewne wiadomości?

19. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

a tak pro`pos :)
    widział kto dzisiaj na mapach Deadly Batka ??????
    bo coś mi się wydaję, że zaginął w odmętach kućmosa, abo jaka czarna dziura się nim nakarmiła ?? :)

20. Niedziela jest.. zapewne robi hadesy z innymi :D

ShatteredHeaven lubi to.