Dyskusja: Galaktyczne Zmagania

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika BA_Matroz, 13 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“

1. C wciągnęło go do grupy na potrzeby wrót na x-7 bo kompletu nie mieli....

2. warrriat

warrriat User

Spokojnie C* ma już komplet ulepszonych laserów i osłon więc nie musi robić x7. A co do eventu to całkiem spoko.

Ostatnie edytowanie: 18 listopada 2019
  3. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Faktycznie, następnym razem posty usunę i odpowiednio nagrodzę, za off top i trollowanie. :)
    według faq z delty
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-galaktyczne-zmagania.112961/#post-1003864

4. Kociwentyl

Kociwentyl User

Tak jest przemyślany dla was Bociaże, wcześniej botów nie puszczali bo im punkty spadały.

5. Jak tak patrzę na ranking to zastanawiam się czy śmiać się czy płakać

Nathersis lubi to.
  6. !*Foxx*!

!*Foxx*! User

ale jak sie ma to co jest na forum do tego co jest w praktyce ?? np regulamin czatu

A co do eventu. Jest łatwy jak każdy inny. Ten kto nie radzi sobie to tylko marudzi na forum że to nie pasuje albo tamto.

7. warrriat

warrriat User

Przecież C* jak na razie nie wygrywa to nie wiem w czym problem.

8. Samo stwierdzenie, że ten event jest przemyślany brzmi jak jakaś prowokacja, żart, czy kpina; albo, z całym szacunkiem, czysta bezmyślność. Mniejsza. Event jest nieprzemyślany kompletnie o czym już dosadnie napisano. Do tego, event tego typu (ranking, nagrody - z resztą zadziwiająco wysokie) gdzie ktoś grający uczciwie ma praktycznie nikłe (żeby nie powiedzieć "żadne") szanse na zwycięstwo, a może nawet na wysokie miejsce jest po prostu bez sensu. To nic innego jak ukłon w pas w kierunku oszustów. Całe szczęście, że z tych celów nie ma zbyt ciekawych nagród, nie będzie korciło wywalać urki na tą licencję, zresztą, spodobała się chyba bp ta licencja bojowa, spore zyski pewnie z tego mają bo to chyba 4 kolejny event z tym badziewiem, a w grudniu z pewnością będzie kolejny i tam pewnie jakiś następny statek wrzucą jak już nieoficjalne info głosi...

D.A.R.E.K i MetallicA lubią to.
  9. |Dżordż|

|Dżordż| User

Żeby statki chociaż jakieś ciekawe były. Co do nagród, fajnie, że chociaż coś dają za darmo. Trochę tego scrapu to zawsze coś.
    A sam event w postaci rankingu. Hmmm... No event typowy dla topki bo... graczy.
    Coś takiego jak Vortex to błogosławieństwo w porównaniu do tego. Może na święta będzie coś przyjemniejszego...

10. !*Foxx*!

!*Foxx*! User

Jak dla Ciebie jakieś tam niskie rangi to topka to spoko. Event jest dla każdego i każdy może go wygrać. Nie ma nigdzie zabronione ubijanie caly czas tych samych kont a ze akurat dali godziny zwiekszonych nagrod to juz tylko wina producenta a nie graczy

11. |Dżordż|

|Dżordż| User

Mając na myśli topke myślę raczej wyposarzeniowo niż rankingowo. Ja się raczej nie mam co mierzyć z większością, mimo, że statku super słabego nie mam. Ale przepaść i tak jest za duża.
    Z resztą. Ja zawsze w większości gier byłem raczej pod PVE na rozluźnienie. A jak powiedziałem, fajnie że coś dają. Użyłem parę niewidek, EMP w nic i dostałem parę rzeczy :v

12. Nathersis

Nathersis User

Fajny event - zwłaszcza ci sierżanci czy nawet 'piloci kosmiczni' w topce : ^)

13. dokladnie bp powinno sprawdzic takie konta

14. ismiech

ismiech User

Nawet na to nie liczę :)
    Cytadele-sierżanci jako jedni z liderów eventów to jawne oszustwo, ale podejrzewam ze dla BP to za mało...

15. !*Foxx*!

!*Foxx*! User

Wystarczy popatrzeć co to za konta i wiadomo że do tej twojej topki im dużo brakuje

16. |Dżordż|

|Dżordż| User

W sumie jeśli patrzeć na realia to faktycznie. Ale z założenia event jest dla graczy tzw. "endgame'u". Przynajmniej jak tak uważam i raczej nic mojego zdania nie zmieni.

17. Ric0

Ric0 User

nikt się nie interesuje tymi eventami który więcej nagromadzi punktów na lewych kontach i przeleje na główne to już nie ważne na europejskim globie gdzie jest więcej graczy konta maja dopiero po 2 tys punktów na POLSKIM JUŻ PO 6 tys

18. !*Foxx*!

!*Foxx*! User

a co to za problem wbijanie punktów n atakim ewencie. SKoro pushingów za to nie daja to tylko wbijac punkty

19. duzo kont to same flaxsy w topce ale jak kazdy by nagral po pare filmikow do bp to by bany sie posypaly i screny