Dyskusja: Nowa montownia i System Ulepszeń

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika BA_Matroz, 8 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -dshh14-

-dshh14- User

mam to samo

2. Ankalagon

Ankalagon User

A ja mam inny problem i nie wiem czy jest związany z aktualizacją. Otóż latam sobie biję graczy i czasem zdarzy się pęknąć ale nie widzę aby moje drony doznawały uszkodzeń. Nie chcę się przekonać, po paru wylotach, że straciłem drony bo się nagle system zaktualizuje. Dlatego pytanko to na ten czas zmian normalne czy coś raczej nie tak?

3. *ASLAN*

*ASLAN* User

Mam to samo ...

4. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Problem jest znany

5. Ankalagon

Ankalagon User

Cieszę się, że jest znany. Można latać bez obawiania się, że w końcu drony pękną, przy aktualnym stanie rzeczy?

A odnośnie poradnika: fajnie, że w końcu zostały wymienione miejsca, skąd można pozyskać RWA. Czy bylibyście tak dobrzy i doprecyzowali informację ile sztuk surowca RWA leci z poszczególnych wrót, czy w niedzielny dzień podwójnych nagród podwajany jest również surowiec RWA? Byłbym wdzięczny za odpowiedz przed zbliżającą się niedzielą.

Ostatnie edytowanie: 31 października 2019
  6. TL_Eviana.

niestety nie wiem. Otrzymaliśmy informację, że problem jest znany i będzie naprawiony w przyszłym tygodniu, wraz z innymi błędami.
    Dopytam CoMa, jeśli coś uzyskam, to dorzucę do poradnika

Edycja: Ponowiłam pytanie o drony, zobaczymy.

7. TL_Eviana.

Dory: programiści sprawdzają ten problem
    RWA-otrzymaliśmy odpowiedź, że owszem surowiec będzie dostępny z wrót, ale nie podadzą ilości, ponieważ gracze powinni odkryć to sami.
    RWA nie będzie podwajany podczas podwójnych nagród

warrriat, Ankalagon oraz Legenda lubią to.
  8. w niedziele wogole nie lecial en surowiec rwa zrobilem 2 alfy 2 bety gamme i lambde i kronosa i 0 sorowca

9. TL_Eviana.

problem jest zgłoszony

10. czy bd jakas wieksza rekopesata za takie bledy

11. Co do tego RWA to z wrót nic, jest napisane że z misji codziennych też będzie....ale nie ma w zadnych (podobno błąd tłumaczenia i tylko ze specjalnych będzie). Czy są gdzieś tabele co do ulepszania Prometheusa i B03 ??

12. Nathersis

Nathersis User

A do czego Ci potrzebna tabela? Kliknij na item, dodaj plusem ile razy chcesz ulepszyć i wszystko masz pokazane. Jak chcesz wiedzieć ile na poszczególny poziom, to sobie odejmij i po sprawie.

13. Ankalagon

Ankalagon User

Czy już coś wiadomo na temat naprawy wytkniętych błędów (szczególnie dotyczących dronów, ładowni, RWA z wrót )?

14. TL_Eviana.

mieliśmy tylko informację odnośnie porannej przerwy technicznej

15. z tego co widzę u siebie to nic nie zrobili :mad::mad::mad::mad::mad:.ważne ze płatności działają na ich korzyść :cool::cool::cool::cool::cool:

-dshh14- lubi to.
  16. |Dżordż|

|Dżordż| User

Wiecie czego ja nie rozumiem? Dlaczego na globie buga z ładownią nie było podczas gdy u nas na PL był (nawet nie wiem czy jest dalej, zużyłem to coś to mam wolne już) Przynajmniej nie było go tam kiedy u nas jeszcze był co jest BARDZO dziwne. Plus, dlaczego błędy nie są naprawiane od razu. Każda gra wprowadza fixy praktycznie natychmiastowo jeśli takie istnieją.

I błagam... Zróbcie coś z tymi cenami za części dronów... Ludzie! Jak można od tak sobie podwyższyć cenę o 300%...
    I tak wiem że dział game designu nas nawet nie słucha ale próbować można...

17. @|Dżordż|
    Nie bredź, na globalu jest taki sam bug z ładownią, jak i na PL.

18. Wojcio.70

Wojcio.70 User

Surowcow wyslac nie mozna bo brak miejsca w ladowni.Laserow prometheus ulepszyc nie mozna bo nie ma ich w opcjach do ulepszenia.Kiedy zostana te drobiazgi naprawione ?

19. Może promków nie masz i nie możesz ulepszyć bo wszystko jest normalnie a co do ładowni to musisz wykorzystać surki na przyspieszenie ulepszania

20. Ankalagon

Ankalagon User

Czy zmiany no nowe parametry dmg laserów zostały wprowadzone ( z 212 na 225 dla lasera z bonusem hp i pozostałych)? Czy raczej błąd w opisie i chodziło o możliwość ulepszenia lasera do takiej wartości?