Opinie DYSKUSJA: Rozszerzenie Gwiezdnego Wzniesienia – kwiecień 2023

Temat na forum 'Dyskusje na temat gry / Informacje zwrotne' rozpoczęty przez użytkownika TL_Eviana., 26 kwietnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Sprawdź aktualizację , która będzie dostępna po dzisiejszej synchronizacji, a także Gwiezdne Rankingi, które będą ponownie dostępne z dwoma setami, począwszy od dnia 26 kwietnia. Set 1 trwa od 26 kwietnia do 2 maja, a set 2 rozpoczyna się 4 maja i trwa do 10 maja.
    Powstań na nowo i szarżuj przez szczeliny astralne. Przygotuj się na nowe wyzwania. Zbieraj Odłamki Atlasu i odkrywaj uśpione skarby w mistycznych Skrzyniach Prime lub używaj ich do ponownego tworzenia pożądanych zasobów.
    Więcej informacji na temat tej aktualizacji można znaleźć w naszym FAQ: [LINK]

Wasza Ekipa Darkorbit

2. S3nd3r

S3nd3r User

Fajnie, że jest mniej fal, bo te wrota strasznie długo się robiło, interesuje mnie więc jakie są teraz nagrody, za ukończenie szczelin, skoro jest ich tylko 15 (ile gwiazdobłysku jest za ukończenie szczelin)

3. maly2222mm

maly2222mm User

nie zaliczylo mi puktow poad 4000 i to ma byc event bugi i lagi

4. Stanleyek

Stanleyek User

Dużo łatwiej je zaliczyć, skończyłem ale niestety punktów nie ma ponieważ otwarłem bramę przed eventem. Jutro znów spróbuje. Mały może u ciebie to samo ?