Dyskusja: Wir grozy

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika BA_Matroz, 15 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ankalagon

Ankalagon User

Wrotka spoczko. Fajnie się je robi. Nie miałem lagów. Dobry zarobek. Straciłem jedynie ok 50k MCB-50. Głownie z "kamyka" to i czas się trochę wydłużył do 2godzin 40 minut. Tylko jedna rzecz mnie znowu wnerwia, mam nadzieję, że to nie pech, znowu mechanizm " płomień ofiary". ( i mam wrażenie jakby nagrody były mniejsze - ale to chyba tylko wrażenie ) Ogólnie, jestem zadowolony.

2. Zeus_33

Zeus_33 User

a ja mam pytanie :D czy wydobywcze i podwajacz działają ? na te skrzynki jak kiedyś?? bo coś nie podwaja :/

3. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Czy jest gdzieś spis fal w tych wrotach?

4. BA_Chmurka

BA_Chmurka User

Drogi @.Obelix.70 !

Niepełny spis fal we wrotach "Wir Grozy" istnieje tutaj:

https://board-pl.darkorbit.com//threads/jakie-sa-fale-w-vortex-of-terror.109160/

Drogi @Zeus_33 !

Tak jak rok temu, wykupiony w Płatnościach podwajacz oraz zakupione w Sklepie protokoły wydobywcze P.E.T.a, zwiększają zawartość skrzynek, jednak nie wszystkich. Więcej informacji znajdziesz w FAQ na temat akcji specjalnej "Wir Grozy":

https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-wir-grozy.112881/#post-1002809

Pełna informacja na ten temat znajduje się tutaj:

https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-vortex-of-terror.108122/

Udanych łowów!

Z wyrazami szacunku,

CM_Chmurka

5. A ja mam pytanie pośrednio związane z VoT i innymi eventami

Widzę, że to któryś z kolei event, gdzie wykorzystuje się licencję bojową i czy po zakupie tejże licencji ona jest na stałe przypisana do konta tj. podczas następnego eventu już będziemy ją mieć (bo jako pozycja w sklepie wygląda identycznie) czy trzeba będzie kupić ją po raz kolejny?

6. Nathersis

Nathersis User

Przy każdym evencie trzeba kupić nową licencję.

7. Arciosek

Arciosek User

Mam pytanko i opinie ale najperw pytanko. Czy jak na koniec eventu kupię licencję to dostanę wszystkie nagrody z celów, nawet już wypełnionych? A opinia- Ten event jest dokładnie tym co trzeba tej grze i dla nowych graczy. Jestem w stanie złozyć sobie wrota na dresy dla dronów, jestem w stanie zarobić na sprzęt i kupić wszystko co mi potrzeba w tym lepszy statek, dostaję masę bardzo dobrej ammo. OBY WIĘCEJ.

8. Orientuje się ktoś w jakich ilościach lecą te cukierki (candy corn) z cucurbitorów/bossów? Nie miałem możliwości jak na razie grać w godzinach, w których latają, a ciekawi mnie ile czasu bym potrzebował na dozbieranie do 20k, gdyż jak widzę z samego vot tyle się nijak nie uzbiera :/

9. Probl3m

Probl3m User

Na mapce x-7 jak wyskoczą boss curcubitory to z tych cukierków polecici nawet z 10k tych Candy Corn więc nie musisz długo zbierać :p

ShatteredHeaven lubi to.
  10. Tak, otrzymasz nagrody z celów już wypełnionych wcześniej.

11. Fakt, poszło błyskawicznie :D

Tak w ogóle, jak skaczemy na tą 3 mapę (z melterami) to zawsze były 2 opcje, jedna, na której było znacznie więcej tych przeszkód a boxy lecą z ulordakium i devourerów i druga, mniej zawalona gdzie boxy lecą z udk i umk. Trafił ktokolwiek na tą drugą w tej edycji? Ja w 6 próbach nie trafiłem ani razu :/. Swoją drogą ani razu też nie trafiłem w tych większych boxach na białkę ani rb, tylko rakiety i ammo x3, też tak macie? Ciekaw jestem czy coś pomieszali, czy to po prostu ja nie mam szczęścia

12. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

podobno kolejność fal jest losowa, ale ja zauważyłem taką prawidłowość, że jak zaczynasz od górnych wrót, to są ulordy i mk, jak z dolnych, to są devourery i blordki i ostatnie mapy są czyste, natomiast jak zacznę z wrót bocznych, to na końcu przedzieram się przez kupę kamiennych wysp :)

13. Ankalagon

Ankalagon User

Ja zaczynam od bocznych ( tam gdzie do wyboru są 3 vortexowe i jeden na bazę ) a potem góra ( tam gdzie do wyboru są dwa vortexowe i jeden na bazę ) i ostatnia mapka z ubersibami jest czysta.

Ostatnie edytowanie: 23 października 2019
  14. Co będzie z candy corn?? Coś się za nie dostanie ?? czy bedą potem potrzebne?

15. [(KamyK)]

[(KamyK)] User

Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć czy mam jakąś szansę na dodatkowe życia? Dostawałem lagi w falach z uber sibelonami co równało się w moim przypadku pewną śmiercią. A nie powiem przy moim wyposażeniu trochę czasu mi zeszło żeby dojść tak daleko.

16. Candy Corn są używane przy projektach. Wszelkie zapasy Candy Corn zostaną usunięte 24 godziny po zakończeniu wydarzenia.

17. Wszystko jest losowe, nie ma to żadnego znaczenia w które wrota wskoczysz...

Powinni przywrócić Tunnel Of Terror

18. Ankalagon

Ankalagon User

Może i jest losowe. Dziewiąty raz już tą samą trasą przelatuję i nic się nie zmienia ani tło mapy, ani alienki na mapie, ani przeszkody. Jedynie co jest losowe to lagi - o dziwo chyba w tej edycji najmniej dokuczliwe.

19. Wiesz, mówię tak, bo niby wskoczyłem na tę samą mapę co wcześniej ale z dwóch uber sibów poleciały mi najsłabsze skrzynki z ammo, podczas gdy powinny być te największe jak zawsze

20. Ankalagon

Ankalagon User

A pod względem nagród. Nie pomyślałem, sorki. Masz rację, ech te nagrody.:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.