Pomoc techniczna Dział płatności

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika WETERAN[PL]MONSER, 4 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, jakiś czas temu zakupiłem pakiet korzyści podwajacz na boxy, teraz chciałbym go wypowiedzieć, aby sam automatycznie mi się nie przedłużył.
    W okienku status i wypowiedzenie, nie ma żadnej opcji do tego, gdzie ją można znaleźć?

Edit:
    Przelewem

Ostatnie edytowanie: 5 października 2015
  2. po 1.
    Jaką metodą płaciłeś?

po2.
    Klikasz, żeby usunęło Twoje dane.

Pozdrawiam

3. Jeśli zwykłym przelewem było płacone (tradycyjny druczek wypełniony w banku/na poczcie), to nie pobierze po raz kolejny.

Dla tej formy płatności nie pojawia się opcja "wypowiedz korzyści", bo niby w jaki sposób miałaby się subskrypcja odbyć automatycznie ?

Gdybyś kartą kredytową płacił, to co innego...

Ostatnie edytowanie: 8 października 2015
  4. Jeju przelewem płaciłem online :p, no chyba logiczne, że jak bym płacił w banku druczkiem to by samo mi nie ściągnęło kolejny raz ;p

Nadal szukam tej opcji wypowiedzenia i nie znalazłem do tej pory.

5. No to zrób jak napisał Scofield i usuń swoje dane.

Powinno zadziałać jak wypowiedzenie korzyści.

Ale dlaczego nie widzisz tej opcji to nie wiem. Napisz do suppa.

6. No właśnie, gdzie się usuwa te dane?

7. W zakładce 'Status i wypowiedzenie'. :rolleyes:

8. No nie widzę usuwania danych :(

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.