Dziwny bonus

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PΛŽDZϊØSZΣK, 9 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, dziś zalogowałem sie rano o 6:41 i zobaczyłem w dziennik że mam zmianke o jakimś bonusie który zakupiłem, lecz nic nie licytowałem ani nie kupywałem. To było w dzienniczku napisane:

09.03.2015 - 06:41[​IMG]Otrzymałeś bonus za logowanie przez więcej niż 5 dni.
    09.03.2015 - 03:43[​IMG]"Powielacz bonusowy" kupiony. (500)
    09.03.2015 - 03:43[​IMG]Dopisano bonus - Podwajacz

A jak widać logowałem się dopiero o 6:41 a wylogowałem się o 21;20 dnia wcześniejszego (8.03), niby coś kupiłem lecz nic nie dostałem. Pytanie moje brzmi czy ktoś coś takiego miał dzisiaj i co to takiego było?

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Takie są objawy posiadania podwajacza boxów :p
    Nikt nic Ci nie kupował bo to systemowy wpis co się +/- raz na tydzień pojawia u posiadaczy tego pakietu :D

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. Skur3Byk1

Skur3Byk1 User

SMOD skad wiesz moze ktos mu kupil

4. SMOD_ASTRAL dziękuję za odpowiedź nawet nie wiedziałem że tak wpis jest, chociaż podwajacz już mam dosyć długo.

Do zamknięcia, wyjaśnione

5. TM_Robson

TM_Robson Guest

Klik zamknięte.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.