E-mail nie dochodzi :/

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika tget, 6 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tget

tget User

Witam. Ostatnio naszła mnie chęć ponownego powrotu do gry. Problemem okazał się e-mail przypominający nick (który zapomniałem), który nie dochodzi na moją skrzynkę e-mailową na Interii. Czy Interia w jakiś sposób blokuje e-maile od BP?

2. Jak długo czekasz już za mailem? W pierwszej kolejności polecam sprawdzić "Spam" - możliwe, że tam będzie się znajdować .. poza tym pisząc do pomocy technicznej dostaniesz wskazówke aby tam właśnie zajrzeć. Jeśli poczta nadal będzie pusta napisz do supportu ponieważ jest opcja, że Twój mail może znajdować się na tzw. "czarnej liście" :rolleyes:

3. tget

tget User

W spamie nic nie mam. Nie ma innego sposobu niż pisanie do supportu? Bo mam tak na 2 kontach, tzn. e-maile nie przychodzą na Interii do 2 kont. Lipa, bo miałem dobre konto :D Czekam już kilka h na wiadomość od BP.

4. TM_Robson

TM_Robson Guest

Napisz aby sprawdzili czy Twoje konto znajduje się na czarnej liście i jeżeli tak aby je zdjęli. Jeżeli pamiętasz id konta to możesz jeszcze poprosić o to aby zmienili Ci ręcznie email ale to nie jest takie proste.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

5. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie - zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.