E mail Ważne

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika FarmerPoland, 30 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam mam problem pisałem do Suporrt wiele razy

Próbuje odzyskac haslo na stronie pokazuje ze podalem dobry i wyslalo sie ale tego e maila nie dostalem juz dlugo jakies 2 dni pomoc techniczna olewa sprawe . na konto nie wchodzilem rok czasu w darkorbit tu chodzi o dobre konto poczte dopiero odblokowalem 2 dni temu wiadomosci przychodza ale nie z darkorbit moze ktos powiedziec o co chodzi ? Czemu hasla nie moge zmienic jak pokazuje ze wyslalo sie

2. Wysłałeś jednego ticketa do supportu i wystarczy. Tam kontynuuj sprawę i postępuj wg. ich wskazówek, które dostajesz na Twój adres e-mail. Dobrze było by gdyby miałbyś gdzieś zapisane ID do tego konta lub BIG, czy chociażby login (pierwsza nazwa konta) i podał je w tickecie. W ogóle Twoje dawne konto jest przypisane do jakiej poczty?

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. id ani nazwy nie pamietam to rok czasu było ; / erupcjapriv@interia.pl do tego e maila . pierwszy raz tak mam ze nie chce przyjsc zmiana hasla na e maila

4. piotrbial

piotrbial User

Witam.Możliwe że Twój e-mail jest na czarnej liście w Suprrdzie i dlatego nie dostajesz informacji zwrotnych,miałem podobna historie.Wyślij jeszcze raz informacje do Suporrtu i wspomnij o e-mailu na tej liście powinni go odblokować i po problemie.

5. na czarnej liscie czemu ?

6. piotrbial

piotrbial User

Tak jest jak długo nie grasz przyczyn może być kilka na ogół steruje tym automat nie masz sie czym przejmować tylko jeszcze raz napisz do nich i wspomnij o tej czarnej liście:)

7. konto bylo nie aktywne ponad rok , e mail byl zablokowany musialem dzwonic do centrali Interi zeby potwierdzic dane . chyba konta mi nie usuneli bez jaj ?

8. Uwzględnij wszystkie informacje, które znasz, gdy piszesz do supportu. Wtedy najłatwiej jest rozwiązać dany problem. Jak napisałem postępuj wg. wskazówek, które dostałeś przy odpowiedzi od któregoś TM'a lub wyżej.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

9. napisałem im żeby sprawdzili tą czarną liste ale za nim odpiszą to miną dwa dni.

Czy to jest normalne Czy oni mysla czasami głową ??? Zadałem im pytanie czy mój e mail jest na czarnej liscie o to co mi odp:

*Nie wolno wklejać odpowiedzi na ticket od supportu.

2.19. Korespondencja
    Zabronione jest publikowanie treści prywatnej korespondencji między graczami.

Kara:
    11 - 21 pkt

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Zapraszam do regulaminu forum:
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/regulamin-forum.2813/

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 lipca 2016
  10. Obstawiam że ci odpowiedzieli, że nie istnieje coś takiego jak czarna lista, ahh, tak samo nie istnieje schładzacz... Po prostu pisz z innego e-maila i problem z głowy

11. piotrbial

piotrbial User

Czarna lista e-maili istnieje ale mało kto o tym wie wiem na pewno ponieważ też miałem problem z zmianą hasła do konta w odpowiedzi dostałem właśnie info że mój e-mail jest na takiej liscie i nie docieraja informacje zwrotne usunęli go z listy i jest już ok

12. FarmerPoland, nie martw sie duzo osób ma ten proglem w tym ja zdejmą cie z listy daj im troche czasu
    W moim przypadku prubowali zwalic wine na poczte ale poprostu odesłałem im odpowiedz poczty ,
    a poczcie ich i tak pare razy :D
    ale pomogło

13. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.