E-maile do Pomocy Technicznej

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ¤»-Bleeding^Frog-«¤, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. W niedziele(05.07) wysłałem do Pomocy Technicznej e-maila, w którym to opisałem pewien problem, aczkolwiek mój opis nie był całkowity i musiałem dopisać kilka nowych informacji. Niestety jednak usunąłem Ticket`a co doprowadziło do wysłania nowego zgłoszenia. Po czym dostałem taką odpowiedź:

Co mam teraz zrobić ? Proszę o jakieś sugestie MODów oraz innych.

2.19. Korespondencja
    Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 lipca 2015
  2. Skiera0306

Skiera0306 User

Usuń treść tego e-maila, bo chyba bany za to rozdają.

Może przeczekaj jakiś tydzień aż sprawa ucichnie i napisz ticketa ponownie. Może zapomną, że do nich pisałeś ;p

3. Masz racje, poczekam jeszcze trochę. Tym problemem jest zwrot uri za formacje koło.

Za którego e-maila niby ban ?

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

A jeśli chodzi o temat formacji to trzeba czekać na oficjalne stanowisko z góry.
    Za emaila z pomocą techniczną zapraszam >tutaj< do zapoznania się z regulaminem.
    Temat zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnie edytowanie: 7 lipca 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.