Efekt Wizualny

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ☠Malebolgia☠, 10 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam serdecznie. Chodzi mi o dodanie np. jakiegoś koloru ( Efektu ) na laserach, kiedy jest używany CPU pomagający w namierzaniu. Już kilka razy zdarzyło mi się tak że wystrzelałem na alieny tysiące szt. xenomitu :( Trudno go zdobyć, a ikonki są malutkie, jedyny znak to pogrubiona ramka. Jest to frustrujące, kiedy przez pomyłkę ( zapomni się ktoś ) Traci w ten sposób masę dobroczynnego xeno, Stąd moja prośba o dodanie jakiegoś widocznego efektu. Pozdrawiam.

siwy12121212 lubi to.
  2. dert3496

dert3496 User

Był bym za ;) ja w kubika najczesciej marnuje nie wiedzac o tym :/ ostatnio 50 tysi ksenomitu poszło :eek:

3. Albo chociaż kawałek jakiegoś znaczka informującego. Ostatnio wystrzelałem ponad 90k...i zastanawiałem się dlaczego mi alieny tak szybko spadają. :D Oczywiście za.

4. kris0211.

kris0211. User

Jestem za :) Wprawdzie xeno leci dużo ze skrzynek ( :mad: )i GG, ale równie szybko się je traci.

5. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Jak najbardziej za :D

6. Czempion

Czempion User

Tak jak koledzy wyżej :)

Nugattu_08 lubi to.
  7. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Nie ma ruchu, a temat bardzo wazny! Moze dodalbym, ze wtedy by na pasku zadan pulsowala czerwona otoczka czy jakos inno kolorowa? :D

8. jak wszyscy powyzej za :)

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.