Email

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika circa169, 15 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. circa169

circa169 User

Siema.

Grałem w DO w tamtym roku. Po pewnym czasie zmieniłem maila (na takiego specjalnie do gier). Zapomniałem hasła do tego maila, ale do gry pamiętam. Mam również dokumenty potwierdzające że to moje konto takie jak potwierdzenia zakupu premek. Jest opcja żeby BP zmieniło mi maila na tego starego ?

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Można różne rzeczy ;) Napisz do supportu z konta w grze, opisz im sytuację, wyślij potwierdzenia zakupów i czekaj na odpowiedź ;)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

3. circa169

circa169 User

Dzięki MOD_ORZEŁ !

4. Mam praktycznie ten sam problem co kolega, lecz konto jest od kilku lat, nie wiem 2-3, a ponad rok temu robiłem format kompa i straciłem email na którym jest te konto zarejestrowane, gram sporadycznie, lecz wolałbym mieć je na własnym emailu, zamiast się bać że ktoś jakimś cudem pozna moje hasło i utracę tę konto. Problem w tym, że nie mam żadnych potwierdzeń zakupów na te konto, gdyż nic na nie, nie kupowałem, gram "na sucho".

5. Ja tu nie widzę żadnego problemu, podawanie informacji o zakupach np. dowody wpłaty, numer telefonu obowiązkowe są tylko dla osób które z tego korzystały. Jeżeli nic nie kupiłeś to piszesz że nie korzystałeś z działu płatności, ot cała filozofia.:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

6. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.