EMP nie działa?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -ss24-, 26 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -ss24-

-ss24- User

Jak to jest? Gość atakuje mnie cyborgiem, odpala Niemoc, a ja próbuję odpalić EMP i nic. Klikam naście razy i nie działa. Znowu jakieś programy blokujące?

2. ViperΔ

ViperΔ User

lagi, mnie bił jakis typ i nie mogłem go kliknąć, po prostu sie nie zaznaczał

3. -ss24-

-ss24- User

jakoś nie wyglądało mi to na lag, za długo to trwało. Odpalałem impuls naście razy przez kilka dobrych sekund i nic

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Drogi graczu,
    Czy nie znajdowałeś się w okolicy portalu lub tam gdzie występuje strefa ochronna np baza na mapie 5-2?
    Pozdrawiam
    MOD_M4

5. -ss24-

-ss24- User

Też. A tam nie działa?

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

W pobliżu portalu emp nie działa.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

MOD_TORO lubi to.
  7. Aby EMP zadziałał, nie można być za blisko portalu albo bazy.

Swoją drogą, powinni wprowadzić komunikat dla graczy, którzy próbują odpalić ten impuls w obszarze jego nieaktywności.
    Coś takiego na przykład: "Twoja broń EMP nie działa, gdyż jesteś zbyt blisko strefy bezpieczeństwa."

Na pewno przydałoby się to nowym, ale też i starszym graczom.

MOD_TORO i glosiv lubią to.
  8. Lagiii </3

9. poland102

poland102 User

zanim to przeczyta to będzie na bazie:)...może krócej np oops; wtedy wiesz, że działa ale nie możesz odpalić z innych przyczyn niż lag...

10. -ss24-

-ss24- User

dzięki. Można zamknąć

11. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.