Energia za NPC

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Exodus[EIC], 29 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za?

1. Tak

4 głos(ów)
    50,0%
  2. Nie

3 głos(ów)
    37,5%
  3. Do poprawki

1 głos(ów)
    12,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, czy bylibyście za?

Przykładowo za krystallona dostawalibyśmy 2 energi, za bossa krychę 5.
    Wiadomo, za słabsze alieny mniej albo wcale. Za silniejsze więcej. Za kubika 50 do podziału.
    Służyć by to miało zdobywaniu amunicji i części do wrót z GG.

Ostatnie edytowanie: 29 lipca 2015
  2. tomallo99

tomallo99 User

Zdecydowanie za dużo za jedną dk :D
    Nawet jeżeli to ewentualnie 1 energię mogę się zgodzić, bo inaczej ci, którzy jako droge rozwoju wybrali bicie alienów, mieliby o wiele za łatwo. Co do innych alienów - ilości są do ustalenia.
    Zaznaczam opcję do poprawki.

3. Dlaczego za dużo? Lagi we wrotach takie że trzeba mieć więcej szczęścia niż rozumu żeby je przejść. A złożyć je na nowo?...trochę to trwa (z oddawaniem sie nie kwapią). A skoro BP się nie kwapi żeby dołożyć wyposażenie do walki z tymi "superhiperproultra" jestem jak najbardziej za. Ja bym nawet podwyższył chociażby ze względu na 'szkodliwe' w czasie bicia.

Nugattu_08 lubi to.
  4. Dobra zmieniłem, na 2 myślę że ty chyba nie za dużo :).

5. tomallo99

tomallo99 User

Ja nie mam żadnych lagów we wrotach, a internet tak średnio 512 Kb/s (bezprzewodowy, jak jest burza albo pada deszcz to internetu nie mam :D)
    Więc nie wiem, jakim cudem ty masz lagi. Jeżeli to wina BP, to czemu jedni mają a inni nie?

6. Mnie nie pytaj. skoro Boss matki bija z drugiego końca mapy to raczej nie ma to nic wspólnego z winą mojego sprzetu. Chociażby dlatego że na mapach ogólnych tuż przed skokiem we wrota alieny zachowują się całkiem prawidłowo. A we wrotach zupełnie odwrotnie.

Pytaj "specjalistów" od serverów.

7. Moim zdaniem lepiej by było gdyby były jakieś procenty na wypadniecie z danego aliena energii, np. z dk te 2 energii to niby dużo, ale ... jakby to było 10%, czy troszkę więcej na wypadnięcie to myślę, że nikt do tego, by się nie przyczepił. Chociażby w taki sposób szybciej dla tych, co biją alieny można, by zwiększyć ilość zdobywanej energii, niż od tych co zbierają na palce, czy boxy.

8. Ale to jak nie energia, to może niech jakieś ammo wpadnie albo 1 cdd czy jakiś kupon.

9. CDD i tak wypada już z bonus i uberków. Tak samo i te super ekstrasy. Kupony na skoki lub naprawcze masz z misji dziennych bądź podczas jakiegoś eventu można je znaleźć z eventowych boxów. Teraz jest hitac i tam też można trafić kupony ... Sam nawet 2 trafiłem z białką. Chociażby te ammo - 100/200 sztuk MCB-25, czy 50/100 MCB-50 by nikomu nie zaszkodziło :)

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2015
  10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.