...Error 98

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Master*Of*The*Orbit., 19 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam pytanie , probuje sie zalogac na moje konto , i wyskakuje takie cos : error 98 , oco może chodzic ? w klanie moje konto nadal istnieje , w rankingu niestety go nie ma a gdy probuje otworzyc profil tego mojego konta to pisze : przepraszamy , profil jest niedostępny ... oco chodzi ?

2. Ja tu Ci oznacze w cytat:
    Najlepiej napisz do pomocy technicznej oni powiedzą co było przyczyną twojego konta. My tu nie pomożemy nie ma szans. Jeśli nic nie wiesz co dalej masz robić pisz tu to jeszcze coś pomogę. :)

3. T0środek

T0środek User

to jest ban, a 99 ban pernametny

4. Ja tam dałem Cytat, więc prawie wszystkie są zbanowane na stałe ale tu nie jest do końca pewność, Wiem, że Error99 to kontrola a CalmDown to już na stałe. Error98 to takie na chwilkę - TU NIE JESTEM PEWNY

5. Prawdopodobnie to ban tymczasowy, wyślij do pomocy technicznej ID konta a dadzą ci szczegółowe informacje ( w moim przypadku był to ban na 7 dni )

6. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Jedyna droga by się dowiedzieć na ile i za co to support.

98 i CalmDown to bany ale nie ma pewności, że ten na stałe a tamten czasowy. :D

99 równie dobrze może oznaczać wylogowanie po długiej bezczynności, czyszczeniu przeglądarki albo np otwarcie linku do skylabu (czy tam dowolnego innego dostępnego po zalogowaniu) nie będąc zalogowanym na tym serwerze :D

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

7. MOD_Tiger

MOD_Tiger User

Z powodu braku aktywności zamykam

Pozdrawiam
    MOD_Tiger

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.