Event hitac

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Palpoint, 12 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Palpoint

Palpoint User

Witam czy w tym evencie hitac też jest szansa na design z wrót hades? jeśli tak to jaki bo niestety nic nie mogę znaleźć na ten temat

2. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

W niedzielę wypadały dresy do złotego aegisa.. Jeśli już go masz to dostawało się po 30k urki zamiast 20.

3. to chyba będę robił hadeski dla urki :D

4. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Trzeba przyznać,że hadesy były bardzo opłacalne w niedziele. Wprawdzie nie z każdego hadesa te 30k ale średnio raz na godzinę wpadało 30k. Ja wyszłam nawet nieźle jak na cały dzień hadesowania

5. Tylko kryształy podobno nie leciały :(
    I dziękuję za odpowiedź :D

6. SλώczγK

SλώczγK User

zauważył ktoś znaczny spadek FPS od kilku dni i mocniejsze lagi niż zazwyczaj?

7. pl12356

pl12356 User

wlasnie kolejny raz padlem przez lagi

8. Witam ma ktoś te kapsułki w montowni bo ja znaleźć nie mogę a w informacji o evencie pisze:
    Tym razem pojawią się kapsułki, które można produkować w Montowni

9. Nie ma kapsułek. Najprawdopodobniej nie zmienili informacji z ubiegłej edycji hitacka lub po prostu zapomnieli aktywować kapsułki w montowni.

10. " Kolejny raz jesteś zniesmaczony ? - Wyluzuj, to tylko BP. " ;)

11. CADD

CADD User

Rano kilku graczy się skarżylo na lagi na pl 3 i dłuższy czas ładowania gry już zazwyczaj. U mnie jednak wszystko było najnormalniej w świecie

12. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.