Event Kuipera

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika purgeanarchy, 20 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam taki pomysł aby zwiększyć liczbę otrzymywanych energi do generatora wrót miedzy galaktycznych z Skrzynki bonusowe Streunerów
    bo to jest śmieszne ludzie kupowali podwajacze urke na protokoły itp.Proponuje aby tę otrzymywaną energie zwiększyć do 15 i to powinno zmniejszyć gniew graczy za to ,że wydali kasy na podwajacze.

Drugi pomysł jest taki aby zmienić nagrody z Skrzynki z łupem Streunerów bo to jest śmiech na sali te nagrody.

2. czesio1590

czesio1590 User

hahah ale śmieszne już widzę jak firma leci, i uławi coś graczom dobrze że było co łyknąć z kumlem to wieczór sięnie zmarnował

3. Zumir

Zumir User

i tak wyrobiliście w ten 1 dzień miesięczną norme energii,więc już niech ta cebula z was nie wychodzi,ja z 10 godzin ogólnie zbierałem,wpadło mi 15k energii,poskładałem tyle wrót że nie ma co narzekać to wy z podwaaczem jeszcze wdzięci powinniście być,a teraz z podwajaczem 10-15 en dostajecie więc to i tak dobrze,chyba się zapędziliście troszeczke

4. Co racja to racja. Od siebie dodam, że nie pamiętam i jakoś wątpię, by kiedyś było tak, że za jednego boxa można dostać tyle energii. Więc Wy jeszcze narzekacie? :D I tak na tym część osób dużo zyskała. A to, że nagrody z boxów i z wrót zostały zmniejszone to jak napisałem wcześniej powinniście się cieszyć, a nie smucić, bo:
    - teraz otrzymanie nagrody będzie czymś lepszym, niż wcześniej, bo nie każdy może dostać design, czy urkę,
    - wrota nie są takie trudne, a nagroda była za duża, by mieć pewność 100% na uridium jak ktoś ma wszystkie dresy.

Skrzynki jak skrzynki - nic na to nie poradzimy... Sam jeszcze ich nie zbierałem, więc więcej tutaj nie mogę powiedzieć.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. MOD_JD

MOD_JD User

Brak aktywnosci, kłódka

Pozdrawiam
    MOD_JD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.