Event na apisa

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ORNELIS, 11 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ORNELIS

ORNELIS User

Jak zauważyłem od ponad miesiąca nie było wspomnianego wyżej eventu, wiem bo logowalem się codziennie jak również przejrzałem kalendarz. Czy został on wycofany lub coś w tym stylu???

2. iStrong

iStrong User

Może po prostu przez Event Halloweenowy nie był dawany. Zresztą i tak ta zniżka na Apisa jest rzadko, jak zauważyłem w chyba pierwszą niedzielę miesiąca. Albo będzie jeszcze w tym miesiącu, w co wątpię, albo w grudniu. Chyba, że w ogóle wyrzucili ten event :p

3. Żaden event powiązany z zielonymi kluczami nie został wycofany. Po prostu miałeś pecha i w najbliższym miesiącu nie było tego eventu. Musisz poczekać. Co do kalendarza - niedawno jego uzupełnianie zostało przerwane, jednak od wczoraj już pojawiła się pierwsza informacja (akurat związana z nowymi wrotami Kuipera i serwerem testowym).

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.