Event - Plaga

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika _PrettyPoison__, 25 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. "Począwszy od 8 maja 2015 [od godz. 00.00], aż do 23:59 25 maja 2015 na orbicie pojawi się niebezpieczna zaraza!"
    oraz
    "Ramy czasowe

Akcja rozpocznie się o północy w dniu 8 maja i potrwa do godziny 23:59 w dniu 25 maja."

Mamy 26tego, a punkty są dalej naliczane... nowe misje do wzięcia... żart? Co jest grane??? Na chwilę obecną posiadam 3cią pozycję w rankingu zdrowych, serwer PL1. Liczyłem na z góry określoną nagrodę za to osiągniecie. Ramy czasowe były podane... Czuję się oszukany.

Pozdrawiam,
    _PrettyPoison__

2. racja, ale to BP tego nie ogarniesz :D są plotki ze ponoc ma trwac event do 12 po poludniu

3. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

ja natomiast, przez ich restartowe "ulepszenia" mam problem z antywirusem NOD32. przez 2 dni nie mogłem wogóle wejść na mapę - starsza wersja NOD-a wpuściła po pewnych zabiegach, ale nowsza wersja z żadnej przeglądarki nie dopuści na mapę. byłem na liście rankingowej zarażonych - już mnie nie ma, jeszcze jestem na zdrowej, ale jak tak dalej będzie z antywirusem, to i z tej spadnę :(
    bp nie widzi nadal problemu, a mod-ki, smod-ki i inne -ki, wycinają posty twierdząc, że wszystko już wyjaśnione. Pretty - jaka gra, takie wrażenia, sam wiesz najlepiej :)

4. Event zakończył się dzisiaj o 12:00, jednak niesmak pozostał. Z mojej strony to wszystko. Nie ma co więcej pisać. Temat do zamknięcia.

Pozdrawiam,
    _PrettyPoison__

5. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

No to zamykam:)

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.