Event Zimowy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika WALCZE_SAM, 5 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WALCZE_SAM

WALCZE_SAM User

Dlaczego nigdzie nie ma na forum wzmianki o nowym evencie. Brak opisu misji co jest i kiedy

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Jakby to był event to informacja na forum byłaby podana już przed eventem ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Informacja oczywiście się pojawi? Mam nadzieję że będzie jakiś event :D No ale to pewnie bliżej 11 grudnia?

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Zawsze informacja o eventach pojawia się na Naszym forum ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. Ankalagon

Ankalagon User

Zdaje się ze na Discardzie ktoś obiecał, że kalendarz będzie/jest stale aktualizowany - to ja się pytam gdzie była informacja o dzisiejszej inwazji ?

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Pamiętam co pisałem na discordzie i kalendarz był uzupełniony w poniedziałek. Na discordzie nie ma informacji kiedy pojawiają się tego typu akcje, o które pytasz dlatego one nie są wpisane. Pragne przypomnieć, że ten temat nie jest o kalendarzu tylko o evencie dlatego pozwole sobie zamknąć temat, aby zapobiec offtop'owi.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.