event

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika _M_A_G_I_K_, 29 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. W ten weekend, poczynając od północy w piątek, a kończąc o godzinie 23:59 w niedzielę (lokalnego czasu), wszyscy piloci mają szansę zdobyć nagrody specjalne za ukończenie wybranych wrót!

To oznacza, że ten event rozpoczyna się od 00:01 w piątek?czyli ten event rozpoczął sięw piątek o godzinie np. 12:00?

2. MOD_JD

MOD_JD User

Event zaczął się minutę po północy z czwartku na piątek.

Pozdrawiam
    MOD_JD

3. Adzeus

Adzeus User

Korzystając z okazji zadam pytanie co do tego eventu. Na stronie głównej jest taki wpis:
    Zawartość zestawu Masz szansę wygrać jedną z następujących nagród z odpowiedniego zestawu.
    • LF-4: Jeden laser LF-4 albo 10 000 szt. amunicji UCB-100
    I oto moje pytanie. Do czego odnosi się to Lf-4? Bo te następne zestawy sa rozpisane w których wrotach, ale gdzie ten zestaw z Lf-4 można znaleźć?

4. Heiken

Heiken User

Przeszedłeś wrota Delta!
    Otrzymałeś 45000 amunicji laserowej typu UCB-100.
    Otrzymałeś kupony na naprawę (5 szt.).
    450 Xenomit
    Otrzymałeś 450 szt. rud typu Promerium.
    Otrzymałeś 9 CDD.
    Otrzymałeś część Wrót Kronos.
    Uzyskałeś design drona Havoc.
    Otrzymałeś 9.000.000 punktów doświadczenia.
    Dopisano 247500 punktów poważania.
    Otrzymałeś 45.000 uridium.

oddam havo za herca :D

a te lf4 to chyba sie odnosi do wszystkich wrót które nei są rozpisane

5. SuSzAk

SuSzAk User

chyba nie do końca
    Według mnie wybranych czyli tych 4 podanych w tej wiadomości poniżej.
    Na facebooku wczoraj pojaiwło się info, że będą dodatkowe nagrody za 4 rodzaje wrót. Więc raczej nie ma nigdzie mowy o reszcie, ale też ciekawi mnie o co chodzi z tym LF4. Może jakiś MOD ma więcej informacji :)

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.