Event

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika purgeanarchy, 24 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Drogi modzie, czytamy ze zrozumieniem, gracz pytał o skrzynki bonusowe, misje itp, itd. Jeżeli myślisz że to wszystko się pojawi 7 sierpnia to jesteś w błędzie. Z tej wiadomości wynika, że od 25.07 do 07.08 ewentualnie te rzeczy się pojawią, bądź co bardziej możliwe to 07.08 akcja się zakończy.

2. To ja coś do dodam od siebie :) i uświadomie moderatora ze od zmian jakie zostały wprowadzone disain statku to jest statek i jak ktos na przyklad wylicytuje elite eagisa a faktycznie nieposiada tego statku to nie potrzebuje licytowac zwykłej karetki bo juz go ma w elicie.

3. No tak, ale dawne designy o których mówisz faktycznie są teraz statkami, ale to co teraz wprowadzili to są designy do poszczególnych statków, więc ich posiadanie nic nam nie daje jeśli nie mamy np. G-spectrum, bądź Pusata

4. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

No i gdzie są nowe misje? :mad: Nowy dzień - nowe misje :mad:

5. TM_Robson

TM_Robson Guest

A gdzie pisze że mają być codziennie nowe misje? Z tego co widzę to pisze tylko o nowych misjach, ale że codziennie będą to nic takiego nie ma. Chyba że się mylę.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

6. Oj marudki :eek:

Napiszę jeszcze raz może bez cytowania i będzie lepiej. Chodziło mi o to, że wszystkie podane informacje odnośnie eventu na stronie głównej będą umieszczane stopniowo powoli w grze - co nie oznacza, że tych skrzynek, itp. nie będzie. Nie mam dokładniejszych informacji na temat kiedy co i jak będzie, jedynie co można się domyślić to tego, że takie informacje mogą być dostępne na nieoficjalnych źródłach gry. Po prostu trzeba czekać i ma być to niespodzianka :cool:

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

7. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

A czy zdobywając jakiś lavovy design, następuje utrata mocki danego statku? Czy mocka dalej jest do dyspozycji?

8. jest dalej do dyspozycji

9. A te kable itp. wypadają z NPC?

10. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

z zielonych skrzyń

11. papikextra

papikextra User

Te skrzynki o których mowa w FAQ to po prostu zielone skrzynie zawierające nowe elementy do montowni.

Lipa z tym eventem, lepiej te rurki, kable i procesory zbierać a może następnym razem dadzą lepsze rzeczy do montowni.

12. *RONIN*

*RONIN* User

No i gdzie te misje eventowe ?
    Wczorajsze zrobiłem wczoraj a dzisiaj nudy......

13. No niestety a tak fajnie się zapowiadało

14. *RONIN*

*RONIN* User

Mało tego....
    Zmontowałem wszystkie elementy nano dostępne w montowni /bo tej surki mam po pachy/ i co mam dalej z nimi zrobić ?
    Na razie wypełniają mi przestrzeń w magazynie - funkcji dekoracyjnej nie posiadają a użyteczność z nich żadna.
    Więc po co je wymyślono ?

15. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

Montuj designy statków, z tych kabli, procesorów, gniazd..

16. *RONIN*

*RONIN* User

Mam 5 okrętów w takich designach jakie mi pasują........na co mi dodatkowe ?

17. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

Jak wyglądał drop z zielonych skrzyń? w co której tak była jakaś nano część? kabelek procesorek? co 5 co 10?

18. Ja tam wczoraj 5 skrzyn otworzyłęm i nic, za to jak ubilem 1/20 boss lordakium to wypadł mi projekt designu drona, wiec uwazam ze te kable tez beda wypadac(skrzynka z tym projektem po ubiciu aliena pokazałą się tak jak cargo tyle ze czarna).

19. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

ale kable to co innego niż useless design drona

20. 45MAREK

45MAREK User

Pierwszy plazmid wypadł mi po ubiciu 54 dewo, 20 sibów, 14 boss dewo i kilku boss sibów. Przy takim tempie wypadania plazmidu uzbieram na cokolwiek w 2020 roku:eek:

21. A tam, kłamiecie, ja robiąc wrota abg zbieram z każdej fali sibów co najmniej 3 plazmidy, a dev przynajmniej 1, a jest ich po 20...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.