Event

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika NiewidzialnyKreator, 17 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam nadzieję, że event wystartuje jeszcze dziś...

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Trzeba poczekać :) I oczywiście się przygotować :p

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

3. Że zostanie przełożony na jutro albo jeszcze inny dzień ? ;):rolleyes:

kris0211. i -RΛGΛT-PL- lubią to.
  4. jaki event ?

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Bądźmy raczej dobrej myśli. W przypadku poprzedniego eventu z wrotami były pewne powody, aby przełożyć start eventu. W przypadku zbliżającej się dominacji- nie zetknąłem się z możliwością opóźnienia. :)

Dominacja :)
    >>>FAQ- Dominacja<<<

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

6. Cóż, ostatnimi czasy często przekładają event na godzinę 14:00. Dlatego warto jeszcze poczekać z emocjami hehe.

7. znowu kolejny badziewny event

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Event wystartuje z opóźnieniem prosimy o cierpliwość.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

T0środek lubi to.
  9. 15122003

15122003 User

czyli kiedy ?

10. Ile czasu oznacza tym razem to "opóźnienie" ?

11. Jak zwykle hahahahaha każdy event taki sam :) Szkoda grac w ta gre :)

12. To nie graj jak Ci nie odpowiada - proste.

15122003 lubi to.
  13. Boshe ale wy całe MODy jesteście beznadziejni nic nie potraficie porządnie zrobić przetłumaczenie informacji o eventach trwa u was 2 tygodnie wszystko jest z opóźnieniem nic sensownego na pytania graczy nie odpowiadacie. BP to samo jeden wielki *coś* napiszcie że event wystartuje z miesięcznym opóźnieniem a nie sciemniacie. A nast. event halloween napiszcie ze wystartuje we wrześniu to akurat do listopada się wyrobicie.

Proszę bardziej rozsądne słowa dobierać

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 lipca 2017
  14. kris0211.

kris0211. User

I znowu zwalanie winy na moderatrów... nie oni się tym zajmują.

15. I tak Ty w nim udzialu nie wezmiesz :). Usun sie z tej gry i zastanow sie co piszesz . Gracz z Pl3

16. kube

kube User

i tak nie można wejść na klienta gry więc dyskusja zbędna :p

17. Ty tak serio ? Modowie przekazuja tylko info wtedy kiedy je sami dostana nie moga sugerować sie innym forum xD (tak czytałem i słyszałem) na innych serwerach też jest opóźnienie wiec czy to dziwne ze u nas też ??

ja tam normalnie wbiłem i gram (wyloguj sie i zaloguj na nowo xD)

18. kube

kube User

15 minut walki i jestem :p

19. Nie ma to jak wyczekiwać na event w którym bardziej oplacalne by bylo bicie kubików :D nudaaaaa

20. Moja odpowiedź dla Was jest prosta - nie grajcie, a przy okazji przestańcie być wiecznie niezadowolonym z życia ;) Może wybierzcie się na siłownię, albo w piłkę pograć - podobno sport i wysiłek fizyczny powoduje wyrzut hormonu szczęścia, a Wam to się bardzo przyda ;)
    Pozdrawiam i miłej gry :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.