EVENT

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ric0, 12 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Ric0

Ric0 User

musze przyznać że BP coraz lepiej sobie radzi z eventami bo tyle po włączanych botów na mapach B-L które wystarczy strzelić raz żeby uciekały przez całą mape to jeszcze nigdy nie widziałem a najepszy jest klan top 1 który ma kilka botów które mają tą samą nazwe, statek diminisher i havocki wystarczy podlecieć na umiejętności maskowanie w statku spearhead żeby wszystkie te statki stały nieruchomo na bazie na mapie B-L3 i taki klan ma dostać premium dla wszystkich graczy hehe śmieszna ta gra coraz bardziej nieudolność administracji powala na kolana ;)

2. Dziwi mnie jedna rzecz. Jeśli system anty-botowy nie działa to w zaistniałej sytuacji dlaczego ADMIN po prostu nie wleci na tą mapę i nie pobanuje każdego z osobna własnymi rękami???

3. poland102

poland102 User

...bo nie może??:cool:

rrr-roger500-rrr lubi to.
  4. Turok112

Turok112 User

Taka dyrektywa. Pionki nie mogą wystawiać głowy, bo mogą ją stracić(wylecieć). Muszą być potulni jak barany by nie stracić stanowisk i korzyści z ich funkcji.. Chociaż pewnie jest kilka osób w ekipie które chętnie by zbanowało każdego uczciwego inaczej gracza gdyby te bany nie były zdejmowane po chwili wraz z funkcją dającego owe bany.. Kierować się logiką niczym więcej.

D.A.R.E.K i LynkDynamit lubią to.
  5. Dokładnie jak poland102 napisał ,chcieć a móc to lekka różnica :) pozdrawiam serdecznie i cierpliwości ;)
    Nagrody całkiem całkiem,szkoda że nie mam czasu grać ,echh...

6. Żadnego skryptu anty botowego nie ma i nie bedzie.BP za dużo" kasy straciło" czyli nie zarobiło po ostatnim banowaniu.Taki event traci sens gdy w klanie z czołówki lata 80% botów

Ostatnie edytowanie: 14 lipca 2019
  7. DuNDeR

DuNDeR User

Dlatego gdyż ADM nie ma praw do tego :)