Evil- wracam i podziękowania

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika E.....V.....I.....L, 1 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dobry, w DO gram chyba od początku pl1 serwera. Latałem z generałem na pl2 i z chyba jakiś czas na pl3. na int3 również grałem i na ru1 :D
    od ostatniego normalnego grania w grę minęło 6 lat i postanowiłem, że to dobry czas by powrócić do gry i podziękować starej "administracji" za zmotywowanie mnie :)
    co do przeszłości to nie ukrywam że BP zablokowało mi wiele kont z 16-19 lvl i jakoś nigdy mi smutno z tego powodu nie było. liczyła się dla mnie zabawa na mapie a konto? zawsze można mieć drugie :)
    Z pewnych stron wiem, że kiedyś wszystkie konta które logowały się z mojego IP były pod stałą kontrolą, kiedyś od pewnego administratora dostałem w wordzie folder wszystkich swoich kont, no dużo ich było ale nick zawsze miałem ten sam. Więc jak ktoś jest ze starej gwardii i kojarzy nick to zapewne byłem ja :)
    Tutaj chciałbym podziękować dla dawnego supportu który to dnia 21 October 2012 odpisał mi na wiadomość (w której pisałem o stracie wrót przez restarty serwerów ) że nigdy nie logowałem się na Int3 i nagle latam 18 lvl'em - pewnie kradzionym i że nigdy już nie zarobię na Dark Orbit. Minęło 6 lat od tej wiadomości która mnie zabolała, ponieważ nigdy nie okradłem żadnego gracza z konta :) a dla tego Pana dziękuję za to, że mnie zmotywował do zarabiania pieniędzy. Dzisiaj po 6 latach dzięki Dark Orbit no i dzięki BTC jeżdżę swoim ulubionym samochodem i postawiłem dom za miastem :) jak na 23 lata sądzę że to spoko wynik. Chciałbym z tego miejsca bardzo podziękować dla osoby która mi wtedy odpisywała na emaila i jeżeli czytasz to, chciałbym żebyś napisał do mnie w jakichś sposób a odwdzięczę się za motywację. I tak jak Pan mówił - więcej już nie zarobię. Nigdzie. Bo nie muszę :)
    Do zobaczenia na mapach. Na mnie też już nie zarobicie. 5!
    E.....V.....I.....L
    pl2 :)

2. Nie wiem kto to był, ale jako zwykły użytkownik gratuluję udanego życia ;)

3. BA_Chmurka

BA_Chmurka User

Brak aktywności, zamykam.

BA_Chmurka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.