Exstrasy-powielacze

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Cupak, 10 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cupak

Cupak User

Czy powielacze teraz odliczają nawet po wylogowaniu ? Dostałem wczoraj za logowanie DLB na 6h i wylogowałem się, czyli grałem ok 20 sekund, a dziś już nie ma powielacza ?

2. wszystkie DLB leca w czasie rzeczywistym

3. Legenda

Legenda User

A na ile czasu będą jak kupię urkę za 399.90?

4. Andromeda5

Andromeda5 User

To jest cudowny pomysł producentów gry jak dać komuś coś czego nie będzie miał.:D Nikt normalny nie będzie wstanie wykorzystać w 100% powielacze które lecą w czasie rzeczywistym bo trzeba jeść, spać, pracować. Dlatego między innymi na tak wielu kontach gra 2,3 a nawet więcej graczy. To oni wbijają ogromne ilości rangi płacąc dużą kasę, wykorzystując właśnie te powielacze rzeczywiste na PD i poważkę.

*HARY* lubi to.
  5. Legenda

Legenda User

ktoś wie na ile czasu bedzie dlb np. na powazke jak doladuje urke za 399zł ? za 20 zł mam na 5 dni chyba.

6. 44waldi44

44waldi44 User

Jednorazowo można kupić maksymalnie na 5 dni. Czy kupisz za 20 zł czy za 399zł i tak dostaniesz tylko 5 dni.

Jedynym sposobem na dłuższy czas są bosterki level UP

7. Legenda

Legenda User

dzięki.

8. Tylko DLB lecą w czasie rzeczywistym.
    Zwykłe powielacze oraz powielacze-rozdzielacze działają tylko podczas naszej aktywności, a gdy się wylogujemy ich czas działania jest pauzowany.
    Teorie o tym, że na jednym koncie gra po 2-3 graczy, aby nie marnować boosterów są wyssane z palca.

9. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.