Extrakty

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ArtenisS, 30 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ArtenisS

ArtenisS User

Witam .
    Bilem troche juz czasu na mapach 2-6 i 2-7 i zastanawia mnie jedno dlaczego z boss krystalin na mapie 2-6 nie leca extrakty bo na mapie 2-7 to mniej wiecej co z 4 leci a na mapie 2-6 zabilem juz ic od groma i ani razu mi niewydal ten extrakt na 1h mogl by mi ktos powiedziec dlaczego ??

2. EXTRASY dropią z bossów tak samo i nie ma znaczenia w tym przypadku jaka mapa. Masz po prostu momentami pecha.

I nie rozumiem na czym problem polega. Jak dropią Ci ekstrasy na 2-7 to siedź na 2-7 i na 2-6 nie lataj. proste. moby są te same

3. ArtenisS

ArtenisS User

chcialem poprostu wiedziec czy to jakis bug czy cos innego

4. kris0211.

kris0211. User

Żaden bug. Po prostu pseudolosowość (poprawnie informatyczna nazwa, nie ma nic wspólnego z działaniem losowania).
    Raz wypadnie, a raz nie. To samo co w Galaxy Gates, boxach i tym podobnych - tam gdzie jest losowanie nagrody.

5. TM_Robson

TM_Robson Guest

Jak już tutaj napisali jest to losowe czy dostaniesz ekstrasy czy też nie. Im częściej lecą to masz farta i tyle. Mapa do tego nie ma znaczenia.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.