Fabryka HIGH-TECH

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Trotodyl, 30 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Trotodyl

Trotodyl User

Witam,

Starałem się przeszukać forum w celu znalezienia odpowiedzi, lecz poniosłem porażkę. Problem polega na braku możliwości produkowania jakiejkolwiek innej rzeczy po wyprodukowaniu jednej w fabryce HIGH-TECH. Mianowicie wyprodukowałem precyzję rakiet, została ukończona, lecz w dalszej kolejności nie mogę wyprodukować niczego innego, niż wspomnianą wcześniej precyzję rakiet. Przyciski na innych rzeczach są przyciemnione i nie można ich użyć (prócz precyzji rakiet, bo ich już kilka jest). Jeżeli jest to całkowicie normalne proszę o odpowiedź, jeżeli nie to gdzie należałoby się zgłosić z problemem, ponieważ nigdzie nie jest to jakoś wyjaśnione. Dodam, iż mam tylko jeden slot do produkcji, czyli wg opisu mogę produkować jedną rzecz na raz a nie tylko jedną rzecz w ogóle.

Dzięki!

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Właśnie przez to, że masz 1 slot możesz wyprodukować tylko jedną rzecz. Każdy slot daje Ci możliwość wyprodukowania kolejnej rzeczy w HT.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. Trotodyl

Trotodyl User

Rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Szkoda tylko, że nie jest to dokładniej wyjaśnione w opisie w HT w samej grze.
    Pozdrawiam

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Wszystko zrozumiane, zamykam :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.