Fala banów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika AGRAIL_UKR, 7 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AGRAIL_UKR

AGRAIL_UKR User

Za bugowanie GG były bany na 7 dni i energia została usunięta, dzisiaj się dowiedzieliśmy że była kolejna fala banów za odysianowe skrzynie 7 dni blokady konta i usunięcie całego poważania z konta jest to dużo większą kara dla graczy którzy wykorzystywali ten bug. Jestem ciekaw jakie kroki podejmą dla osób bugujacych seprom skoro większość graczy lata na sepromie od x czasu pewnie będzie to usunięcie sepromu + 7dni niestety.
    A tak na marginesie jest jakaś różnica co do tych banów załóżmy gracz który zbugowal 1000 sepromu dostanie takiego samego bana jak gracz który nabugowal sobie miliony z predytacja?

2. Siedem dni? Miesiąc lub permy powinny lecieć.Takie moje zdanie.Pozdrawiam uczciwych.

3. T0środek

T0środek User

Jescze muszą po banowac za bugownie powazki a to było kilka miesięcy temu . Jescze Płyta Betonowa nie zbanowali za powazke a to top 2 w powazce

4. To fakt.Boty tez powinni wreszcie pobanować. Może wrócę do GRY wtedy :) i wielu ,wielu innych normalnych uczciwych graczy którzy lubią DO i graja wiele lat...

kris0211. lubi to.
  5. galler1996

galler1996 User

taaaaa ogólnie ja tam mam gdzieś że mnie zbanowali w sumie zaoszczędze kase xD ale jak wszystkich to wszystkich a nie niektórych wiele jest kont z zbugowanymi itemami i dalej latają xDDDD

6. Sok_PL1

Sok_PL1 User

dobra robota

7. mm70_9

mm70_9 User

Widać ze ktoś "grzebał" w kontach bo w statkach wyposażenie całkowicie usunięte - przeniesione do hangaru. Plus że 20 pozycji w rankingu do przodu... coś się jednak dzieje :)

8. Zosiaczek

Zosiaczek User

Chciałam się dopytać, w jakim procencie gracze tej gry to oszuści na ten czas?

9. Laser_Jet

Laser_Jet User

Zosiaczku to jest zajefajne - zapodaj jeszcze coś:)

10. Widze ze konta co miały zabrana powazke za bugi juz ją sobie zbugowaly od nowa

11. tak widac, nagrody od biorą, bany dostaną i znowu poważke zbuguja i tak w koło macieju

12. Latamsom

Latamsom User

Śmiech na sali z tym bugowaniem... zgadzam się Powinny lecieć permy!! Bo co że dostał 7 dni i zabrana poważka? Wraca i buguje od nowa... co się stało z tą grą... zaraz TOP9 będzie cała zbugowana współczuje tym co uczciwie na top9 grali tyle czasu skoro oni tak banują to wątpię że ją odzyskacie

13. Latamsom

Latamsom User

I dodam również że za bugi na czym korzystali MEGA a teraz sprzedają konta nawet na allegro... dajecie smieszne 7dni?

a za pushing -30% i 30dni bana? Ok akceptuję ale znam wielu graczy co dostali pushing bo jakiś noobek latał i się podstawiał albo go na potęgę ubijał a później BP sobie myśli no tak kontem z 12lvl robił misję i podstawiał się 26lvl xd Taki przykład... No gdzie tu logika??

14. Absurdem byłoby powiedzenie, że BP nie panuje nad sytuacją ale taka jest prawda. Pozwalają na wszystko, co z tego że zerują poważkę, nabugują od nowa, obsydiany? uri? Już się dowiedziałem, że nie zabrali wszystkich, tak samo z kk-c xDDDD bo tak trudno uruchomić skrypt banujący pernamentnie? Tak trudno? Aktualne kary są śmieszne, wracają po tygodniu i znowu się bawią i robią co chcą. Kiedyś to było kary (zerowanie wszystkich ulepszeń, zerowanie PP, -75% PD i powagi, minimum 30 dni blokady itd.) Wstyd.

15. Zosiaczek

Zosiaczek User

Oj tam komu komu poważkę bo jadę do domu?
    reprezentujesz przestarzałą technologię więc jedyne co mogę tobie zapodać to uśmiech:D

Ostatnie edytowanie: 17 sierpnia 2020
  16. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

★ʐεɾø★ḋṃģ★ takie zgłoszenia nalezy słac do Pomocy technicznej, a nie wstawiac na forum, ostrzegam słownie.

decyzja odnośnie kroków podjętych w takich sytuacjach należy do firmy BP, jednakże prześlę opinię do odpowiedniego działu. W związku z tym, że zaczynają się między Wami przepychanki słowne, przy pierwszych tego typu komentarzach, takie wątki będą zamykane bez żadnej informacji.

17. czy wkoncu zrobia cos programisci w celu zaprzestaniu bugowania powazania ranga dzis podskoczyla o 10 mln az nie chce sie grac juz w ta gre

18. Myślisz ze zgłoszenia nie trafiły do PT teraz i 4 miesiące temu ? a konta dalej nie ruszone a podejrzenia same sie nasuwają gdy członek ekipy odpowiedzialny za tickety siedzi w klanie-siostrzanym tego który to wszystko buguje , przypadek nie wydaje mi sie

rrr-roger500-rrr lubi to.
  19. Jabłko

Jabłko User

Gracze, którzy zostali zbanowani w ciągu ostatnich 30 dni około 106 jak widać sporo graczy ban na 7 dni nie starczył i ma nową powagę
    Gracze, którzy zostali zbanowani w ciągu ostatnich 30 dni.

Dane z 18.08.2020 poważanie

Edycja Eviana: usuwam nieznane linki

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 sierpnia 2020
  20. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

nie wiem, nie otrzymujemy takich informacji.
    konkretne dowody proszę zatem przesłać do pomocy technicznej, jeśli ich nie posiadasz, to proszę o powstrzymywanie się z takimi wypowiedziami, bo nie będą tolerowane. Dziękuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.